Siyaset

Murat Balta Milletvekilliği A. Adaylığını Açıkladı

MHP Kartepe İlçe Yöneticisi Murat Balta, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

31 Aralık 2022 Saat: 22:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 501 kez okunmuştur

Murat Balta Milletvekilliği A. Adaylığını Açıkladı
Murat Balta Milletvekilliği A. Adaylığını Açıkladı

2023 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayı olacak il başkanları ve ilçe yöneticileri istifa etmeye başladı. MHP  Kartepe İlçe Yöneticisi Murat Balta, ilçe binasında yapmış olduğu basın açıklamasında milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Balta açıklamasında, "Zor bir vazifeye aday olduğumun bilincindeyim. Gerek ailemin siyasi tecrübeleri gerek teşkilatın tecrübeleri gerekse kendi tecrübelerimi harmanlayarak bu bilgi ve birikimlerimi milletimizin faydasına sunmaktan asla geri durmayacağım" dedi.


YOĞUN KATILIM

MHP Kartepe İlçe binasında gerçekleşen Murat Balta'nın adaylık açıklamasında MHP İl Başkanvekili Yaşar Arslan, MHP İl Sekreteri Enes Emengen, MHP Kartepe İlçe Başkanı Hayati Dilek, il ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Nail Alpaslan ve partililer katıldı. Murat Balta, açıklamasına kendini tanıtarak başlarken devamında şunları söyledi;


"KENDİNİ TANITTI"

1989  İzmit doğumlu evli ve 2 çocuk babasıyım. İlk ve orta öğrenimimi İzmit'te tamamladım. Kiev Politeknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde mezun oldum. Ülkemizi yurt dışında da rahatlıkla temsil edebilmek için güzel Türkçemiz yanı sıra Rusça ve İngilizce olmak üzere iki dil bilgisine de sahibim. Sanayi sektöründe iş insanıyım. Bir yılı aşkın süredir Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Yönetiminde büyük bir onurla yürüttüğüm Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek öncelikle il ve ilçe yöneticilerimin bu yolda beni yalnız bırakmayan ailemin de desteğini alarak bugün milletvekilliği adaylığımı açıklıyorum.


"NEDEN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ"

Neden Milliyetçi Hareket Partisi; Milliyetçi Hareket Partisi siyasi bir kurum olmanın yanı sıra Türk töresine ve İslam ahlakına göre yapılandırma yolundadır. Bu hedefler uğrunda her türlü bedeli ödemeyi başta kabul etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi yaşamın içindeki tüm canlıların özgür ve huzur içinde yaşamasını temel almıştır. Bütün canlıların sevgi ve saygıya layık olduğunu düşünerek hareket etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi milleti devleti ve vatanı olmadan kendisinin de olamayacağının bilincindedir. Bu bilinçle her şartta milleti devleti ve vatanı için kendisini feda etmeyi varlığının en önemli ülküsü saymaktadır.


"CUMHUR İTTİFAKININ YANINDAYIZ"

İşte bu ve bunlar gibi birçok nedenden dolayı ben Milliyetçi Hareket Partiliyim. 15 Temmuz sonrası Milliyetçi Hareket Partisi ile Ak Parti ortak konularda milli duruş sergilemiştir. Bizim önceliğimiz yurt içinde ve yurt dışında millet bekasıdır. Bu düşünce ile Cumhur İttifakı yapılmıştır. Liderimizin önderliğinde önceliğimiz biz demek yerine vatan demektir. Cumhur İttifakının da özü bu olduğu için Cumhur İttifakının yanındayız.


" ZOR BİR VAZİFEYE ADAY OLDUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM"

Türklük ve Türkiye sevdalısı dürüst insanların bir arada olduğu milliyetçi hareket partisi Milletvekilliği aday adaylığım ile ben de taşın altına elimi koyuyorum. Zor bir vazifeye aday olduğumun bilincindeyim. Gerek ailemin siyasi tecrübeleri gerek teşkilatın tecrübeleri gerekse kendi tecrübelerimi harmanlayarak bu bilgi ve birikimlerimi milletimizin faydasına sunmaktan asla geri durmayacağım. Devletimizin kızıl elma ülküsünden şaşmayacağımı da bilmenizi isterim. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi söz konusu vatansa gerisi teferruattır.


"DEVLET BAHÇELİ'NİN YOL ARKADAŞI OLMAK BİR ŞEREF"

Zaman bir olma birlikte olma zamanıdır. Mazlumun yanında yunus zalimin karşısında Yavuz olan bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli'nin çıktığı bu kutlu yolda yanında yol arkadaşı olmak benim için bir şereftir. Milletimizin ve devletimizin bekası huzuru için çıktığımız bu kutlu vazifede Rabbim beni ve bizleri utandırmasın.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑