ALİ DÜŞMEZ, İSTİFA..

17 Ağustos 2020 Saat: 00:40
Osman Demir
Osman Demir in Yeni Yazısı

TFF kimlere hizmet ediyor? Ne yapmak istiyor? Anlamak güç.. Ülke olarak futbolun bu kadar sevildiği ve takip edildiği bir yerde alınan haksız kararlar zirve yaptı..
Süper Lig'ten, Amatör Liglere kadar tüm kulüpler ayağa kalktı.Hemen hemen hergün canı yanan kulüplerden açıklamalar geliyor.Bizim konumuzla ilgili olmadığı için profesyonel liglerle alınan kararın detayına girmek istemiyorum. Sosyal medyada bu konu ile ilgili çok fazla ayrıntı mevcut.
Geçtiğimiz günlerde BAL Ligine yükselen takımlar açıklandı.Yuvacıkspor ve Hereke Yıldızspor önümüzdeki sezon ilimizi BAL Liginde temsil edecekler.Her iki camiayı tebrik ediyorum.
TFF tarafından açıklanan listede İstanbul bölgesi Süper Amatör Klasman grubunda bulunan toplam 16 takım puan durumlarına bakılmaksızın BAL Ligine terfi ettirildi.Bunların içinde hiç puan alamayan takımlar var.İstanbul takımları Ali Düşmez sayesinde bayram yapıyor.Neymiş efendim puanı olmayan takımların da şampiyonluk iddiası varmış.Allah sizi bildiği yapsın...
Yakın dönemde TFF başkanvekilliği görevine getirilen Ali Düşmez,Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı yanısıra aynı zamanda İstanbul Amatör futbolunun da patronu durumunda..
Kocaeli ilimizde 8 takımın yer aldığı Süper Play-Off'tan iki takımımız BAL'a çıktı.Lider Hereke Yıldız 17, 2.sıradaki Yuvacık 15 puanda..
3.sıradaki Değirmendere 14, 4.sıradaki Arslanbey GB.14, 5.Diliskelesi 11, 6.Maşukiye ve 7.Tayfunspor'un puanları ise 10...Ligte kalan 5 haftada 8 takımdan neredeyse 7 takımın Play-Off iddiası bulunuyordu..
Buradan Süper Play-Off'ta yer alan Değirmenderespor, Arslanbey GB, Diliskelesispor, Maşukiyespor ve Gebze Tayfunspor takımlarımıza bir çağrı yapmak istiyorum.Alınan kararın haksızlık olduğunu düşünüyorsanız biraya gelin.Birlik olun.Ortada bir sezonun maddi ve manevi anlamda emeği var..Alınteri var..Gerekli yerlere itirazını yapın.Ferdi olarak değil bir bütünlük içinde hareket edin.Bir şeyler değişir yada değişmez bilinmez ama bir ve beraber olduğumuz müddetçe aşılmayacak engel yoktur...

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları