Önce Altyapı

27 Ekim 2020 Saat: 20:05
Osman Demir
Süper Ligi bırakın, TFF 1.Ligini izleyin

1.Ligte keyifli maçlar oluyor. Akhisarspor’un 2-1 galibiyeti ile biten Bursaspor ile oynadığı maçı baştan izlemeyen için sanki bir U-19 maçı falan gelebilir.17-18-19 yaşında gençlere güvenip korkmadan cesaretle formayı veren iki takımı tebrik etmek lazım. Bu çocuklar boş değil.Tesadüfen oynamıyorlar.Verdikleri ara pasları,bindirmeleri,şutları her şeyi ile yetiştirilmiş sahada imrenilecek oyun oynayan gençler vardı.Bence bunlar tesadüf olamaz.
TFF 1.Liginde Akhisarspor,Altınordu, Eskişehirspor,Bursaspor, İstanbulspor,Ümraniyespor gibi gençlere güvenen ve oynatan birkaç takım var. Bursaspor'da Ali Akman,Burak Kapacak, Akhisarspor'da Hasan Ali Adıgüzel, İstanbulspor'da Emrecan Uzunhan daha bir çok genç yeteneği önümüzdeki günlerde Milli Takımlarda izleyebiliriz.
Altyapı olmadan, kalıcı başarı beklemeyin
Belirli bir projesi ve hedefleri olan bu takımlar, tesisleşmeyi tamamlamış,bünyesine aldığı oyuncunun eğitiminden sosyal durumuna kadar herşeyi ile yakından ilgileniyor.Sezon bittiğinde ise oyuncuları serbest bırakmayıp uzman Antrenörlerin takibinde her türlü idman bilgisini yüklüyor.Kısacası bu gençlerin takım halini alması için her türlü fedakarlık yapılıyor.İmkanlar sağlanıyor.Bu oyunculardan birinin transferi zaten sezonun tüm masrafını karşılıyor.
İlimizde kendilerini çok iyi yetiştiren çok değerli Antrenörlerimiz var.Büyük projelere imza atmak,hayalleri gerçekleştirmek zor değil.Altyapıda gençlerimizin ne şartlar içinde çalıştığını hepimiz biliyoruz görüyoruz.Betona çiçeğe yaptığımız yatırımı gelin hep birlikte geleceğimizin teminatı olan gençlere yapalım.2-3 tane idman sahası, bu gençlerin kapalı alanda da idmanlarını aksatmayacağı her türlü ayrıntısı düşünülmüş bir tesisi ilimiz gençliğine armağan edelim.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları