BAŞKAN BÜYÜKAKIN DAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

2 Temmuz 2021 Saat: 17:09
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, çocuklara karne hediyesi verdi. Kocaeli Fuarı’nda bulunan Lunapark’ı çocuklara ücretsiz açan Büyükakın’ın kendisi de doyasıya eğlendi

Koronavirüs sürecinden dolayı okullarından uzak alan öğrenciler, dün itibari ile karnelerini aldı. Çocuklara en güzel karne hediyesini ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın verdi. Büyükakın, Kocaeli Fuarı’nda bulunan Lunapark’ta çocuklara ücretsiz oyuncakları kullanma hakkı verdi. Başkan Büyükakın’ın bu hediyesini gerçi çevirmeyen çocuklar ise doyasıya eğlendi.

13.30 VE 19.00 SAATLERİ ARASI ÜCRETSİZ

Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü kılavuz gençlik projesi Bilgievleri ve Akademi Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerinde bulunduğu etkinlikte Fuar Alanı’ndaki lunaparkı 13.30 ve 19.00 saatleri arasında öğrencilere kullanıma açtı. Çocuklar aileleri ile birlikte Körfez Güneşi, dönme dolap, tren, helikopter, çarpışan otolar ve uçağa binerek gönüllerince eğlendi. Çocuklarla birlikte eğlenen Büyükakın, çarpışan arabaya ve salıncağa bindi.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN”

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın yaptığı konuşmada, “Bugün buraya eğlenmeye geldik. Çocuklarımızın neşe çığlıkları az sonra lunaparkımızı renklendirecek. Bugün öğrencilerimizin gönüllerince eğlenmelerini istiyoruz. Çocuklarımız çok önemli, onlar için her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yeterki çocuklarımızın yüzü gülsün ” dedi.

YARIŞMAYA GİRENLERE ÖDÜL DAĞITILDI

Gerçekleşen karne etkinliğinde bu sene dördüncüsü yapılan ‘Aklınla 1000 Yaşa Zeka Oyunları’ yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödül verildi. Yarışmada birinci Dr. Ferdi Koçal İlkokulu öğrencisi Metehan Savaş, ikinci ise Eşref Uslu İlkokulu öğrencisi Eymen Gülen oldu. Yarışmanın üçüncüsü Yuvacık Aydınkent İlkokulu’ndan Sahra Deniz Şentürk olurken, dördüncü ise Yuvacık Aydınkent İlkokulu öğrencisi Furkan Karagöz oldu.

BÜYÜKAKIN TAKDİM ETTİ

Zeka oyunları yarışmasının beşincisi ise Çenesuyu İlkokulu öğrencisi Beyza Semiz oldu. Yarışmada altıncı Özel Gebze Hisar İlkokulu öğrencisi Belma Erol, yedinci ise Özel Sınav Koleji Şahin İlkokulu öğrencisi Şükrü Onur Duğdelen oldu. Donanma İlkokulu öğrencisi Mert Doğan sekizinci olurken,Eşme İlkokulu öğrencisi Meral Yılmaz oldu. Yarışmanın onuncusu ise 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Zeynep Mutlu oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın takdim etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız