AK Gençler sahayı boş bırakmıyor

29 Nisan 2023 Saat: 19:14
AK Gençler sahayı boş bırakmıyor
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan, seçim sürecinde sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. Başkan Çağlayan ve teşkilat üyeleri bir günde üç ayrı ilçede gençlerle bir araya geldi, ziyaretler gerçekleştirdi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sürecinde sahayı bir an olsun boş bırakmıyor. Yoğun tempo ile çalışan AK Gençler, aynı gün içerisinde, Esnafından, internet kafesine, gençlerin en çok ziyaret ettiği marka kuruluşlara kadar girerek, 3 ayrı ilçeyi ilmek ilmek gezdi.

BİR GÜNDE ÜÇ İLÇE GEZDİ

Ziyaretlerine İzmit’te başlayan Başkan Çağlayan’a, İzmit Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve yöneticileri eşlik etti.İzmit’te genç esnafları ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Çağlayan, yolda vatandaşlarla da sohbet etti. Büyüklerden de hayır duasını isteyen gençler, “Davamıza, sevdamıza ve Cumhurbaşkanımıza olan inanca bir kez daha şahit olduk” dedi.

MÜCADELEMİZ GELECEĞİMİZ İÇİN

Çağlayan’ın İzmit ziyaretinin son durağı, yürüyüş yolunda açılan Gençlik Kolları stantları oldu. Vatandaşa Türk Bayrağı hediye eden gençler, bir anda birçok çocukların bayrak istekleriyle karşılaştı. Aldıkları bayrağı öperek alnına koyan gençleri gören Başkan Çağlayan, “İşte bu Vatan sevgisiyle büyüyecek, nesiller için mücadelemiz” dedi.

ZİYARETLERE DEVAM

AK Gençler, İzmit’in ardından, Dilovası esnafıyla buluştu. Ziyaret sırasında Çağlayan’a Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi eşlik etti. Gittikleri her yere Cumhurbaşkanının selamını ileterek desteklerini isteyen gençler, esnafa hayırlı kazançlar diledi. Ardından Başkan Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Demir, geçtiğimiz günlerde iş kazası geçiren Dilovası Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Adıgüzel’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

“SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ”

Dilovası’nın ardından Başkan Çağlayan, soluk kesmeden Çayırova’da stant açan Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve yönetimi ile bir araya geldi. Çağlayan, “Bugün masa altından terörle el sıkışarak sessiz kalanlara halkımız 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir. Bizler de ne sandıkları, ne de sahayı son güne dek boş bırakmadan gece gündüz çalışarak Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. İnanıyoruz ki gençler olarak en büyük destek Kocaeli’den gelecek” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız