Siyaset

MHP Kartepeli Muhtarlarla Kahvaltida bir Araya Geldi

Yerel secimlere 5 ay kaldi, siyasi partilerde de hey can basladi

28 Ekim 2018 Saat: 14:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 780 kez okunmuştur

MHP Kartepeli Muhtarlarla Kahvaltida bir Araya Geldi
MHP Kartepeli Muhtarlarla Kahvaltida bir Araya Geldi

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri muhtarlara özel düzenlediği kahvaltı programına katılım yoğun oldu. 

31 Martta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Teşkilatının muhtarlara düzenlediği kahvaltı programına katılım yoğun oldu. 30 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda yerel seçimler ile ilgili muhtarlarla istişarede bulundu. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kartepe Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Güngörmez ve Kartepe ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleşti.

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDİYOR

Programda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü”Gelinen son aşamada Yerelde ittifak olmayacak fakat Cumhur ittifakımızı sonuna kadar koruyacağız. Yerel seçimlere az bir süre kaldı tüm teşkilatlarımız canla başla adaylarını seçime hazırlıyor, seçimlerde alacağımız başarı kaçınılmaz, bu seçimlerde siz değerli muhtarlarımıza çok güveniyoruz. Çünkü sizleri biz çok önemsiyoruz, çünkü sizler devletimizin mahallelerdeki gözü kulağısınız. Tüm teşkilatlarımız ziyaretlerini ilk önce muhtarlarımıza yapacak. Sizlerinde bizlere vereceği destek ile Allah’ın izniyle bu seçimlerden galip çıkacağız. Bu programı düzenleyen Kartepe İlçe yönetimine ve siz katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Dedi.

MUHTARLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Programın organizasyonu yapan MHP İlçe yönetiminin yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. İlçe Başkanı Murat Kalender “Biz muhtarlarımızı önemsiyoruz, onlar bizlerin mahalledeki devlet temsilcimiz. Bizde ziyaretlerimizi ilk önce muhtarlara yapmak istiyoruz. Onların fikirleri bizleri başarıya taşıyacak en büyük unsur” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑