Spor

KOYUN; "Ligin üzerinde bir takım oluşturduk"

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Terrence Tisdell için düzenlenen resmi imza töreninde dış transfer çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi

6 Temmuz 2021 Saat: 19:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 559 kez okunmuştur

KOYUN; Ligin üzerinde bir takım oluşturduk
KOYUN; "Ligin üzerinde bir takım oluşturduk"

BU ŞEHİR FORMASININ HAKKINI VERENİ UNUTMAZ

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun yeni transfer Liberyalı Leonard Tisdell için düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Koyun “ Tisdell başarılı bir sol ayak. Biraz önce bahsettim. ligin çok çok üzerinde bir kadro oluşturduk. Yüzde 90 transferlerimiz tamamlanacak. Yarın aramıza katılacak Kamerunlu Georges Constant Mandjeck ile beraber transferlerimiz tamamlanacak. Kampta arkadaşları onu heyecanla bekliyor. Bu kulüp büyük taraftarı olan, büyük bir camia. İnanıyorum bu forma ile çok güzel günler yaşayacaksın. Kocaeli, ahde vefalı bir şehirdir. Formasının hakkını vereni asla unutmaz. Tisdell ve kulübümüz için bu transferin hayırlı olmasını diliyorum. Ailesine ve arkadaşlarına da hoş geldiniz diyorum.

KALECİ İLE İLGİLİ FİKRİM FARKLI

Transferimiz yarın itibari ile tamamlanıyor. Yabancı transferlerimizi tamamlamak üzereyiz. Kamerunlu Mandjeck, çok önemli bir ayak. Özel bir görüşme yapıyoruz kendisiyle. İnanıyorum ki onu da kulübümüze kattığımız zaman tamamlanacak. Kaleci ile ilgili fikrim farklı. İsmet'e ve Doğukan'a güveniyorum. Onlara şans verilmesini istiyorum. Liderler böyle doğar. Genç kalecilerimize güveniyorum ama teknik heyetimizin son raporu da bizim için önemli. İnşallah yeni Uğurcan Çakır’lar bizim içimizde doğar. Gençleri desteklememiz lazım. Altyapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımıza şans vermeliyiz. Umarım bundan sonraki nesillerde bu fırsatı iyi değerlendirirler. Mesela Uğurcan gibi kalecilere şans verilmeseydi kendi kulüpleri yabancı kaleci arayışına girecekti. Bizde spor kamuoyunun bu konuda desteğini istiyoruz. Kendi Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.

ANLAŞMALAR SABİT KUR İLE YAPILDI

Bu zamana kadar yapılan sözleşmeler bugünkü mevcut kur ile yapıldı. İleriki zamanlarda ilgili bir değişiklik yapılmayacak. Yerli ve yabancı transferlerimizde sağlık kontrolünden geçmeyen futbolcuyu almıyoruz. Sağlık raporu olumlu olmayan futbolcu transfer etmedik. Biz geçmişten bir ders çıkarıyoruz. Onlar ile ilgili aynı sorun ve sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Biz hem futbolcularımızın hakkını hem de kulübümüzün hakkını koruyoruz. Bu güne kadar futbolcu ödemelerinde sıkıntı olmadı. Mali disiplinimizi sağladık ve ödemeleri gününde yaptık” açıklamalarında bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑