Spor

Koyun; Futbolcular Kocaelispor’a taraftarı için geliyor

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Atila Turan ve Diogo Coelho için düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu

2 Temmuz 2021 Saat: 16:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 505 kez okunmuştur

Koyun; Futbolcular Kocaelispor’a taraftarı için geliyor
Koyun; Futbolcular Kocaelispor’a taraftarı için geliyor

“BÜYÜK DESTEK ALACAKLAR”

İmza töreninde konuşan Başkan Engin Koyun açklamalarına TFF’nin aldığı seyirci kararı ile başladı. Koyun "Yüzde 50 taraftar serbestliği geldi. Bizim için sevindirici bir sonuç. Taraftarlarımızın büyük bir desteği sağlayacaklarını düşünüyorum. Gelen arkadaşlara neden Kocaelispor dediğim zaman, cevapları büyük Kocaelispor taraftarı ve büyük camia cevabını alıyorum. Kocaelispor'da çok mutlu olacaklar" dedi.

ÇOK İYİ BİR TRANSFER

Atilla Turan'ın önemli bir futbolcu olduğunu ifade eden Engin Koyun, "Atilla kardeşimizin bugüne kadar oynadığı takımlara sağladığı katkı ortada. Daha büyük bir katkıyı inşallah Kocaelispor’umuza sağlayacağımızı ümit ediyorum. Kendisini uzun uzun anlatmaya gerek yok. Çok iyi bir transfer olduğunu söylüyorum. Biz kendimizi şanslı hissediyoruz. Kocaelispor gibi bir camiaya geldi" dedi.

ARAMIZDA MUTLU OLACAKSINIZ

Yabancı futbolculara, "Neden Kocaelispor?" sorusunu sorduğunu dile getiren Başkan Koyun, "Onlar da, 'Kocaelispor taraftarı için' diyorlar. Büyük bir camia ve  ilk tercihleri bu. Camiamız için, sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Atilla kardeşimize ve ailesine hayırlı olsun diyorum. Kocaeli’nde mutlu olacaksınız. Atilla için söylediklerim, Diogo Alexis içinde geçerli. Diogo Alexis de Atilla'nın unsurunu taşıyor. Bize önemli katkı sağlayacak. Bütün yurt dışından gelen transferlere, 'Bu şehir vefalı, büyük taraftarı var' diyorum. Sizin için de hayırlı olmasını diliyorum. Aramızda mutlu olacağınızı düşünüyorum" diye konuştu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑