Güncel

Köseköy İstasyon Işıkların da Feci Kaza

Kartepe Köseköy ışıklarda meydana gelen kazada, kamyon yoldan karşıya geçen Güldane Dede ye çarptı. Kamyon sürücüsü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı.

16 Ekim 2018 Saat: 16:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.771 kez okunmuştur

Köseköy İstasyon Işıkların da Feci Kaza
Köseköy İstasyon Işıkların da Feci Kaza

Köseköy İstasyon ışıkların da meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmekte olan Güldane Dede ye kamyon çarptı. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre D 100 de İzmit’ten Adapazarı istikametine giden M.Ö. adlı sürücünün kullandığı 41 HB 519 plakalı kamyon yeşil ışıkta yola devam ederken, bu sırada elinde pazar poşetleri ile karşıdan karşıya bir an da geçmekte olan Güldane Dede ye çarparak yaklaşık 4 metre sürükledi. Ağır yaralanan kadına çevrede bulunan bir sağlıkçı hemen müdahale etti. 59 yaşın da Güldane Dede olay yerin de hayatını kaybetti. Olay yerine gelen savcının incelemesin den sonra ölü kadın morga kaldırıldı.

YAŞLI KADIN BİR ANDA YOLA ÇIKIYOR

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kadına müdahale edilmeye devam edildi ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerini çevirerek vatandaşı bölgenin dışına aldı. Kaza nedeniyle D 100 karayolunun Adapazarı istikametinde trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Olay yerine gelen yakınları sinir kırizi keçirdi. 

Ölen şahsın yakınları olay yerine geldiklerinde gördükleri manzarada sinir kırizi geçirdiler. Sinir kırizi geçiren yakınlarını vatandaş yatıştırdı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑