Spor

KÖSEKÖY ATEŞSPOR ŞAMPİYON OLDU

Kartepe Turnuvası’nda şampiyon olan Köseköy Ateşspor'a şampiyonluk kupasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez verdi.

4 Eylül 2018 Saat: 13:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 765 kez okunmuştur

KÖSEKÖY ATEŞSPOR ŞAMPİYON OLDU
KÖSEKÖY ATEŞSPOR ŞAMPİYON OLDU

28 Temmuz’da başlayan Kartepe Turnuvası’nda Köseköy Ateşspor şampiyon oldu. Normal süresi 1-1 sona eren final maçında Arslanbey GB'yi penaltılarla 6-5 yenen Köseköy Ateşspor şampiyonluğa ulaştı.

“NORMAL SÜRESİ 1-1 SONA ERDİ”

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği'nin birlikte organize ettiği turnuvanın finalinde Köseköy Ateşspor ile Arslanbey GB karşılaştı. Arslanbey Stadı'nda oynanan final maçında Arslanbey GB, Murat'ın attığı golle 1 -0 öne geçti. Maçın son dakikalarında oyunda etkinliğini sürdüren Köseköy Ateşspor, Ekrem'in attığı güzel golle eşitliği sağladı. Maçın normal süresi 1-1 bitti, uzatmaya gidilmeden statü gereği direkt penaltı atışlarına gidildi.

KÖSEKÖY ATEŞSPOR 5'TE 5 YAPTI

Bu yılın şampiyonunu belirleyecek maçta penaltı atışlarına geçildi. Köseköy Ateşspor, penaltılarda 5'te 5 yaptı. Kırmızı-Lacivertli ekipte Sakıp, Sinan, Oğuzhan, Abdülhamit ve Oğuzhan Altınkaya penaltıları gole çevirdi. Arslanbey GB'de ise ilk 4 penaltı golle sonuçlandı, Fatih, Mustafa, Emir ve Barış'ın atışları gol oldu. Son penaltıyı Erman kaçırdı, Ateşspor rakibine penaltılarda 6-4 üstünlük sağladı.

KUPAYI ÜZÜLMEZ VERDİ

Son yıllarda Kartepe Belediyesi'nin desteği ile oynanan turnuvayı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ASKF Başkanı Murat Aydın, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar izledi. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Kartepe Belediye ile Nusretiyespor karşılaştı. Kartepe Belediyespor, rakibine 4-0 üstünlük sağladı ve üçüncü oldu. Turnuvanın gol krallığını Ateşspor'dan Sinan elde etti.

ÜZÜLMEZ TEBRİK ETTİ

Kupa töreninde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepe ilçemiz il genelinde en fazla amatör takıma sahip yerdir. Spora ve sporcuya yapılan yatırımlarla geleceğimiz olan gençlerimizin yetişmesine büyük katkı vermekteyiz. Bizlerin en önemli görevleri arasında gençlerimizin sağlıklı yetişmesini sağlamaktır. Şampiyon olan Köseköy Ateşspor yönetici ve futbolcularını canı gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑