Güncel

Köseköy Atatürk Caddesi yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesinde önemli bir güzergâh olan Atatürk Caddesi’nde yenileme çalışması yapıyor.

11 Ağustos 2018 Saat: 13:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.016 kez okunmuştur

Köseköy Atatürk Caddesi yenileniyor
Köseköy Atatürk Caddesi yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun olarak kullanılan caddeler elden geçirilerek ulaşım konforlu hale getiriliyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kartepe bölgesinde yoğunlaştırdığı çalışmalarda caddeleri yeniliyor.

BİN 500 TON ASFALT

Kartepe Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında cadde tamamen elden geçiriliyor. Yaklaşık bin metre uzunluğundaki cadde zemininden kaldırımına kadar yenileniyor. Caddeye toplamda bin 500 ton aşınma asfaltı seriliyor. Cadde boyunca uzanan kaldırımlarda ise toplam 2 bin metrekare parke kullanılıyor.

İLÇE MERKEZİNE ULAŞIM

Çalışma yapılan Atatürk Caddesi, Çuhane Caddesi üzerinden Kartepe ilçe merkezine ulaşım sağlayan alternatif bir güzergâh. Cadde devamında Kazım Karabekir Caddesi üzerinden şehir merkezine ulaşım sağlarken Bağdat Caddesi üzerinden de Aslanbey Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar ulaşım sağlanmasında önemli bir geçiş güzergahı olarak işlev görüyor.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑