Güncel

Kocaman'dan Turizmi Eğlenceyle uçuracak Proje:Kartepe Kar Festivali

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman bu yıl ilkini yapmayı planladıkları Kar Festivalinin planlama ve organizasyon çalışmaları için bu hafta başında bölge esnafıyla bir araya geldi.

26 Aralık 2019 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.152 kez okunmuştur

Kocamandan Turizmi Eğlenceyle uçuracak Proje:Kartepe Kar Festivali
Kocaman'dan Turizmi Eğlenceyle uçuracak Proje:Kartepe Kar Festivali

Yapılan toplantıda birim müdürleri de hazır bulundu.

Kartepe Ocak ayında ilki düzenlenecek olan Kar Festivaline ev sahipliği yapacak. Kartepe Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle 18 Ocak 2020 Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapmayı planladıkları muhteşem bir organizasyonun hazırlıklarına başladı. Geleneksel hale getirilmesi planlanan Kar Fesivali için 2020 milat olacak. 

Kartepe’ye yakışır bir festival olması için bu hafta başında bölgedeki esnafla, Kartepe’deki turizm dernekleriyle bir araya gelen Başkan Kocaman, festivale gelecek olan insanların bölgeye rahat ulaşımı, otopark düzenlemesi gibi konularda görüş alış verişinde bulundu. Kartepe’ye değer katacak olan bu festival için herkes elini taşın altına koyarken hazırlık çalışmalarına başlandı. Festivale bir katkıyı da Orman bölge Müdürlüğü vererek katılan herkese binlerce fidan dağıtacak.

FESTİVALDE YOK YOK

18 Ocak 2020 Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapılması planlanan Kar Festivali’nin içeriği de dolu dolu olacak. Gündüz 14.00 da başlaması planlanan Kar Festivali gece 02.00’a kadar sürecek. Kardan adamından kar topuna bir çok oyunun yer alacağı festival havai fişek ve lazer gösterileriyle renklenecek. Festivale katılacak olan vatandaşlara ekmek arası sucuktan, soğuk havada içimizi ısıtacak çayına kadar birçok ikram yapılacak. Festivalde ayrıca yerel ve ulusal ölçekte birçok sanatçı sahne alacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑