Güncel

KOCAMAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Zabıta Haftası münasebetiyle Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

4 Eylül 2019 Saat: 12:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 964 kez okunmuştur

KOCAMAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI
KOCAMAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü olan "1-7 Eylül Zabıta Haftası" kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Zabıta personeli ile sohbet eden Başkan Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Zabıta Müdürü Özbayraklı "Bizlere verdiğiniz destek ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Kartepemiz için gece gündüz demeden her daim görevimizin başındayız" dedi.

193 YILLIK KÖKLÜ TEŞKİLAT

Başkan Kocaman "Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 193'nci yılını kutluyorum. Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü nezdinde ülkemiz genelinde görev yapan zabıta teşkilatlarının haftasını kutluyorum. 1826 yılından itibaren vatandaşların huzurunu sağlayan verilen görevleri fedakârca yerine getiren zabıta teşkilatı yerel yönetimlerin en köklü teşkilatıdır. Şehirlerin düzeni, tertibi olmak üzere bir çok görevlerini başarıyla yerine getirmektedirler. Vatandaşın derdiyle dertlenen bir Zabıta Teşkilatımız vardır. Nice yıllara ulaşmasını dileyerek görevlerinde başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑