Siyaset

Kocaman, "Sizlerin duası en büyük kazançtır"

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman İstişareler ile çıktığımız yolda projelerimizi de yine halkımız ile birlikte belirledik dedi

29 Mart 2019 Saat: 15:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.038 kez okunmuştur

Kocaman, Sizlerin duası en büyük kazançtır
Kocaman, "Sizlerin duası en büyük kazançtır"

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman beraberinde İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top İlçe Başkanı Sadık Yılmaz İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve belediye meclis üyesi adayları Rahmiye Mahallesinde hemşerileriyle bir araya geldi. Kocaman Her zaman bizlere destek verdiniz. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde de bizlere destek vereceğinize eminim. Hayırlı hizmetler etmek için yola çıktık. Bu yolda da sizlerin desteğinizi bekliyorum dedi.

HEP BİRLİKTE YAPACAĞIZ

Belediye başkanlığı hizmet etmem için bir araçtır diyen Kocaman Kartepemiz belde belediyeliğinden ilçe belediyesine geçen bir ilçemizdir. Çok zengin bir kültürü vardır. İlçe olduktan sonra yapılan yatırımlar vardır. Bunların yeni dönemde de devam etmesi yeni Kartepe için yola çıktık. Eksiklerimizi tamamlamak için hep birlikte çalışacağız açıklamasında bulundu.

KOCAMAN GURUR DUYUYORUM

Her zaman hemşerileriyle birlikte olacağını belirten Belediye Başkan adayı Kocaman Kartepe genelinde büyüklerimizle istişarelerde bulunduk. Bu istişareler neticesinde neler yapacağımızı gördük. Onların dualarını almak bizlere en büyük kazançtır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından kurulan Cumhur İttifakının adayı olmak ayrı bir gurur kaynağımdır ifadelerini kullandı.

Kocaman, "Sizlerin duası en büyük kazançtır" ile ilgili görsel sonucu

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑