Siyaset

Kocaman; "Nasibimi denemek istiyorum"

Ak Parti Kartepe eski İlçe Başkanı Av. Mustafa Kocaman, Kartepe Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

1 Aralık 2018 Saat: 14:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 985 kez okunmuştur

Kocaman; Nasibimi denemek istiyorum
Kocaman; "Nasibimi denemek istiyorum"

İlçe Başkanlarının aday adayı olmaları noktasında izin çıkmasının ardından istifa dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Av. Abdullah Eryarsoy’a teslim eden Mustafa Kocaman, bugün (1 Aralık Cumartesi) Kartepe İlçe binasına gelerek, İlçe Komisyon Başkanı Sadık Yılmaz’a başvuru dosyasını teslim etti. İlçe yöneticileri ve üyelerin yanı sıra, önceki dönem İl Başkanı olan Şemsettin Ceylan ve ağabeyi Nusret Kocaman da açıklamaya katılanlar arasındaydı.

“TÜM TEŞKİLATIMA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Mustafa Kocaman; “Büyük bir gurur ile icra ettiğim Ak Parti Kartepe İlçe Başkanlığı görevimden, Genel Merkezimizin müsaadesi İle Kartepe Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum. Allah’ın izniyle dosyamı vererek Belediye Başkan aday adayı oluyorum. Teşkilatımızın görev yaptığım süre içerisinde tüm kademelerinde benimle birlikte ve kuruluştan bugüne davamız için azimle çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Eğer büyüklerimiz onay verirse nasibimi denemek istiyorum. Bu sürecin davamız, partimiz ve ilçemiz için en hayırlı şekilde neticelenmesini tüm kalbimle Rabbimden diliyor; teşkilat mensuplarımıza, davamız gönüllülerine ve hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑