Güncel

KOCAMAN KARTEPE MUHTARLARINI KABUL ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve mahalle muhtarları makamında kabul etti.

24 Nisan 2019 Saat: 14:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 692 kez okunmuştur

KOCAMAN KARTEPE MUHTARLARINI KABUL ETTİ
KOCAMAN KARTEPE MUHTARLARINI KABUL ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve muhtarları makamında kabul etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Türker “Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman ile halkımıza hizmete devam edeceğiz. Kartepemiz turizmin merkezi duruma gelmektedir. Başkanımızın büyük bir başarı ile kazandığı yeni görevini kutluyoruz ve başarılar diliyoruz. Biz istişareye her zaman hazırız. Başkanımızın fikir ve görüşlerimize değer vereceğinden şüphemiz yok. Halkımızın yararına olan her şeyde koşulsuz destek vermeye hazırız. Allah mahcup etmesin, kolaylıklar diliyoruz” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Muhtarların ziyaretine ve desteğine teşekkür eden Belediye Başkanı Kocaman “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin lokomotifidir. Kartepemizde muhtarlarımızla bu zamana kadar koordineli çalışma içerisinde bulunuldu. Bundan sonra da halkımızın ilgilendiren her türlü yatırım ve hizmet kararımızda fikir ve görüşlerinize başvuracağız. İstişare olmazsa olmazımızdır. Beyin fırtınası, fikir alış-verişi bize zenginlik katar. Uzlaşı ortamını sağlayarak, ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışımızla halkımız için en güzel hizmetlere birlikte karar verecek, mahallerimizin sorunlarını birlikte çözüm üreteceğiz. Her birimiz halkımızın güvendiği seçtiği, temsil hakkı verdiği özel kişilersiniz. Halkımızın emanetine hep birlikte uyum ve birlikte içinde sahip çıkacağız. Allah hepinizden razı olsun. Ayağınıza sağlık” ifadelerini kullandı.  

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑