Siyaset

Kocaman: “Kartepe için hayallerim var”

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, SKM programları kapsamında Maşukiye’de gençlerle bir araya geldi

5 Şubat 2019 Saat: 14:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 809 kez okunmuştur

Kocaman: “Kartepe için hayallerim var”
Kocaman: “Kartepe için hayallerim var”

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, ilçe yöneticileriyle birlikte Maşukiye’de gençlerle bir araya geldi. Gençler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Kocaman, programa katılanların istek ve temennilerini dinledi.  Gençlere hitap eden Belediye Başkan adayı Başkan Kocaman “Gençlerimizin siyasete olan ilgisi çok kıymetlidir. Ülkemizin geldiği noktada gençlerimize çok ihtiyaç vardır” dedi.

 

HAYALLERİM VAR

“Ülkemiz, kentimiz ve ilçemiz ilerleyen zamanlarda sizler tarafından yönetilecektir” diyen Kocaman “Kartepe doğal güzellikleri ile kent genelinin yanı sıra ülke genelinde adından söz ettirmektedir. Maşukiye Kartepe’nin çok önemli yerlerinden biridir. Kartepe’de birlikte yönetim içerisinde olmaktayız. Kartepe denilince aklıma turizm gelmektedir. Bunun için gereken yatırımlar yapılmaya devam edilmektedir. Turizm konusunda hayallerim vardır” açıklamasında bulundu.

 

GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SEDA

“Kartepeli vatandaşlarımızın destek vermesi ile belediye başkanlığı görevine gelirsek, hayallerimizi yerine getirmek için büyük bir gayret içerisinde olacağız” diyen Kocaman, “Bizim hayatta ki tek gayemiz gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. İstişareler içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kartepe’nin tamamına yönelik projelerimiz vardır. Bu zamana kadar görev yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑