Güncel

Kocaman; Karfest için alanda son hazırlıkları inceledi

Kartepe Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek, KarFest’e ev sahipliği yapacağı başkan Kocaman son hazırlıkları yerinde inceledi.

18 Ocak 2020 Saat: 01:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 592 kez okunmuştur

Kocaman; Karfest için alanda son hazırlıkları inceledi
Kocaman; Karfest için alanda son hazırlıkları inceledi

Başkan Kocaman, festivale sayılı saatler kala festivalin yapılacağı alana giderek incelemelerde bulundu.

Kartepe Belediyesi büyük bir heyecanla bu yıl ilkini Maşukiye de gerçekleştirecekleri Kar Fesivali için yaklaşık bir aydır yoğun bir çalışma içerisindeydi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gerçekleşecek olan Karfest için son hazırlıklar da festivale sayılı saatler kala tamamlandı. Festivalin mimarı olan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, ilk günden itibaren festivalin çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Başkan Kocaman, festivale sayılı saatler kala festivalin yapılacağı alana giderek son hazırlıkları yerinde inceledi.

BAŞKAN KOCAMAN HER AYRINTIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Kartepe’ye yakışır bir festival olması için yaklaşık bir aydır oldukça titiz çalışma yürüten Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi son hazırlıkları da tamamladı. Bu süreçte, festivalin mimarı olan Kocaman, her ayrıntıyla yakından ilgilendi. Başkan Kocaman, festivale sayılı saatler kala beraberinde Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz, Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, Belediye Meclis Üyesi Murat Soyer ile birlikte festivalin yapılacağı alana giderek son hazırlıkları da yerinde inceledi.

10 SAAT BOYUNCA KESİNTİSİZ EĞLENCE

Birçok yerde olmayan doğal güzellikleri elinde bulunduran Kartepe, Yarın (18 Ocak 2020 Cumartesi) muhteşem bir festivale ev sahipliği yapacak.  Maşukiye Sisli Vadi’de gerçekleşecek olan Karfest’e katılanlar 14.00-24.00 saatleri arasında 10 saat boyunca kesintisiz heyecan, macera ve aksiyona doyacak. Karfest’te; ulaşımdan otoparka, çaydan çorbaya, kızak kaymadan yarışmalara, konserlerden sucuk ekmek ikramlarına kadar her şey ücretsiz. Etkinlik alanı 25 adet varil aracılığıyla festival boyunca ısıtılacak.

BAŞKAN KOCAMAN 7’DEN 70’E HERKESİ FESTİVALE DAVET ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, “Yaklaşık bir aydır tüm ekip arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde Kartepe’ye yakışır bir festival olması için çalışmalarımızı yürüttük. Bu akşam da son hazırlıklar tamamlandı. Bu festival için gece gündüz demeden emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Karfest bu yıl ilk kez yapılacak olmasına rağmen yoğun ilgi görmesini bekliyoruz. Sonrasında bunun üstüne kata kata belki de Avrupa’ya örnek olacak bir festivale imza atacağız. Renkli görüntülerin yaşanacağı, gelen vatandaşlarımızın keyifli, eğlenceli bir gün geçirecekleri Karfest’e 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte davet ediyoruz “ dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑