Güncel

KOCAMAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

7 Mart 2022 Saat: 21:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 397 kez okunmuştur

KOCAMAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
KOCAMAN’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kocaman mesajında;

 

‘’Kadınlarımız, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi. Peygamber Efendimiz de, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” diyerek kadınların toplumun birliği ve dirliği için ne derecede önemli olduğunu yüzyıllar önce tüm insanlığa izah etmiştir.

 

Öncelikle Kartepemize ve sonra ülkemize hizmetleriyle değer katan, tüm kadınlara örnek olacak başarılarıyla adlarından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, cesur, üretken ve özgüveni yüksek kadınlarımız güçlü Türkiye’nin en temel  güvencesidir. Kadın, elinin değdiği yeri güzelleştirir. Bu vesile ile mücadeleleri, fedakarlıkları, emekleri asla bir gün ile sınırlandırılamayacak olan güçlü Türk kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Her koşulda;  üreten, çalışan ve emektar kadınlarımızın imkânlarımız ölçüsünde maddi-manevi desteklerimizle yanında olduk ve olacağız.

 

Kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmaması, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katılması, kadınlarımıza sunulan imkanların daha artması, daha iyi şartlarda yaşama ve çalışma koşullarının sağlanması dileklerimle toplumumuzun temel direği olan kadınlarımızın ``8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'' nü kutluyor,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑