Güncel

KOCAMAN´A ZİYARETÇİ AKINI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, mahalli idareler seçimleri sonrasında başlayan tebrik ziyaretlerini günün belli saatlerinde kabul etmeye devam ediyor.

25 Haziran 2019 Saat: 15:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 746 kez okunmuştur

KOCAMAN´A ZİYARETÇİ AKINI
KOCAMAN´A ZİYARETÇİ AKINI

İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ

Kapısının herkese açık olduğu Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrasında tebrik ziyaretlerini makamında kabul ediyor. Makamında misafirleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Kocaman, “Kartepemiz her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçedir. Kartepe’de hedefimiz turizmin merkezi olmaktır. Bu yönde gereken yatırımları birlikte yapacağız. Bu ziyaretler sadece hayırlı olsun değil, bizler için önemli bir istişare adımıdır. Kararlarımızın her aşamasında istişareyi önemsediğimiz için bu ziyaretler ve görüş alış verişlerimiz bizlere yol gösterici olmaktadır” ifadelerini kullandı.

KARTEPEMİZ HER ALANDA KENDİNİ GÖSTERMİŞ

Misafirlerinin hayırlı olsun, Allah utandırmasın dileklerine teşekkür eden Belediye Başkanı Kocaman “Kartepe hepimizin ilçesidir. Hep birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte Kartepemizi hak ettiği yere getireceğiz. Esnafından, sanayicisine, turizimcisine kadar Kartepemiz her alanda kendini göstermiş, gün geçtikçe de iddiasını arttıracaktır” şeklinde konuştu.     

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑