Siyaset

KOCAMAN’A ESKİ BAKANDAN DESTEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı ziyaret eden geçmiş dönem bakanlarından Kürşad Tüzmen, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

10 Nisan 2019 Saat: 17:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 722 kez okunmuştur

KOCAMAN’A ESKİ BAKANDAN DESTEK
KOCAMAN’A ESKİ BAKANDAN DESTEK

59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Kürşad Tüzmen, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

TÜZMEN TEBRİK ETTİ

Hafta sonu Kartepe’ye gelen geçmiş dönem bakanlarından Tüzmen, Belediye Başkanı Kocaman’ı ziyaret ederek “31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli’de büyük bir başarıya imza atarak Belediye Başkanı seçilen Av.M.Mustafa Kocaman’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Önümüzde ki beş yılda Kartepe bulunduğu yerden daha ileriye gidecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

TEVAZU, GAYRET VE SAMİMİYET İLE

Yapılan ziyaret ve destek için geçmiş dönem bakanlarından Tüzmen’e teşekkür eden Başkan Kocaman “Kartepe ilçemiz Kocaeli’nin en genç ilçesidir. İnşallah yeni dönemde de yatırımlarımız aralıksız devam edecektir. Kartepemiz turizmin önde gelen ilçeleri arasında hak ettiği yeri alacaktır. Bunun içinde Kartepemizi hep birlikte en iyi noktalara taşımak için gece-gündüz demeden tevazu, gayret ve samimiyet ile çalışacağız. Sayın Bakanımız ziyaretiyle bizleri onure etmiştir. Sağ solsun, var olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑