Spor

Kocaelispor'da yüzler gülüyor

Kocaelispor'da 10 yıllık transfer yasağı esareti sona erdi. Konuyla ilgili açıklamayı Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptı.

29 Ağustos 2019 Saat: 14:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 846 kez okunmuştur

Kocaelisporda yüzler gülüyor
Kocaelispor'da yüzler gülüyor

Kocaelispor'da 10 yıldır devam eden transfer yasağı kalktı. Kocaelispor  başkanı Hüseyin Üzülmez, konuyla ilgili açıklamasında " Bugün Kocaelispor için bir bayram günüdür " ifadelerine yer verdi. 

Süper Lig'in başlangıcı olsun  Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez," Zor süreçte bizim yanımızda olan sponsor ve reklam desteği veren büyükakına teşekkür ediyorum.Kışi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Yüce rabbime dua ediyorum misafir olduğumuz 3,2 ve 1. Lig kayıpsiz gecerek Süper Lig'e yükseleriz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın  " Kocaelispor bu kentin bir marka değeridir, bu kent marka kent olacaksa Kocaelispor bu durumun ayrılmaz parçasıdır. Kocaelispor'u Süper Lig'de görmek her kesimin meselesi olmalıdır. Bizde Başkan olarak üzerimize düşeni yaptık. Kocaelispor'a sahip çıkmak bizim borcumuzdur. Bir lütufta bulunmadık. Kentin takımına sahip çıkma görevini yerine getirdik. Kimse bize borçlu değildir. " 

Büyükakın daha sonra yapılan desteklerden bahsederek iş adamlarının ve yöneticilerinin bu süreçte destek verdiğini söyledi. Büyükakın büyükşehir'e ait şirketlerden sponsorluk anlaşması yapma kararını verdiklerini ve 8 Milyon TL destek verildiğini söyledi. 

Başkan Büyükakın bu kaynağın aktarılmasının israf olarak görülmemesi gerektiğini kentin tanıtımına yatırım yapmak olarak gördüklerini ve bu kararı verdiklerini söyledi 

Herşey yeniden başlıyor diyerek sözlerine devam eden Büyükakın, Süper Lig'in ciddi bir hedef olduğunu  ve kentin tüm unsurlarının takımı sahiplenmesi gerektiğini ifade etti. 

Büyükakın daha sonra " İş insanlarından beklediğimiz desteği geçtiğimiz süreçte göremedik  ancak gelecekte bu desteği vereceklerini söylediler.  " dedi

Büyükakın son olarak  " mutlu olduğunu ve  Kocaelispor'u Süper Lig'te izleyeceğiz  " dedi. 

Daha sonra Üzülmez ve Büyükakın basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. 

Üzülmez Kocaelispor'un  gelecek süreçteki  ekonomik poilitikalarıyla ilgili gelen soruya şu cevabı verdi.  " Hatalardan ders alınarak tecrübe ediniliyor, bundan sonra hoca ve oyuncularla yapılan anlaşmalarda daha dikkatli olacağız  " 

Kızılyıldız dosyasıyla ilgili konuşan   Üzülmez son durumla ilgiili " Okyanusu aştık " şeklinde konuştu. 
 

Yeni transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Üzülmez, genç, milli formayı terletmiş ligin düzeyinin üstünde oyuncular alındığını söyledi. Transferlerde bir üst ligi düşünerek hareket ettiklerini ifade etti. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑