Spor

Kocaelispor – Fatsa Belediyespor: 2-0

Kocaelispor, bu akşam 20.00'da başlayan maçta Kocaeli Stadyumunda Fatsa Belediyespor ile karşılaştı.

1 Eylül 2018 Saat: 22:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 862 kez okunmuştur

Kocaelispor – Fatsa Belediyespor: 2-0
Kocaelispor – Fatsa Belediyespor: 2-0

3. Lig 3. Grupta mücadele veren temsilcimiz Kocaelispor, bu akşam 2018-2019 sezonunun açılış maçında, saat 20.00'da başlayan mücadelede Fatsa Belediyespor ile Kocaeli Stadyumu'nda karşılaşıyor. 33 bin kişilik stadın büyük bir kısmı doldu.

 

Kocaelispor karşılaşmaya iyi başladı. İlk on dokuz dakika içinde temsilcimiz 3 kez kaleye tehlikeli geldi. Sinan, Gökdeniz ve Hamzu Mutlu pozisyonlara giren futbolculardı.

Statta 22 bin taraftar maçı takip ediyor.  Kocaelispor korner kullandı. Pas Sefa'ya geldi. Sefa son çizgi üzerinden yerden ortaladı. Topun gelişine Burak Süleyman sert ve isabetli vurdu. Kalecinin sağından top ağlarla buluştu. Gökdeniz sağ çaprazdan kaleyi yokladı, savunmadan seken top kornere çıktı, kullanılan kornerde uzak noktada Sinan'ın dokunuşu ağları buldu ve Kocaelispor maçta 2-0 öne geçti.

Maç 95. Dakikada sona erdi. Kocaelispor ilk maçında galibiyet kazandı.

İLK GOL SÜLEYMAN’DAN

Kocaelispor ilk 20 dakika içinde 3 kez Fatsa kalesine tehlikeli geldi. Gökdeniz, Sinan ve Hamza ile gole yaklaşan ekibimiz 19’da golü buldu. Antrenmanlarda da sık sık çalıştığı korner organizasyonunda Sefa’nın pasında topa Burak Süleyman sert ve isabetli vurdu. Kaleci Ömercan sağına gelen topa uzansa da topu filelerinde gördü. Burak Süleyman yeni stattaki ilk golü atarak tarihe geçti. 

VOLKAN MERT NE YAPTI ÖYLE!

30’da Hamza’nın röveşatasında top Sefa’ya geldi. Sefa’nın şutu az farkla auta çıktı. 31’de yine Sefa sol çaprazdan kaleyi yokladı, kaleci Ömercan son anda topu kurtardı. 37’de Murathan’ın şutunu Volkan son anda çıkardı, 1 dakika sonra Abuzer’in topuk dokunuşunda Volkan akıl almaz bir kurtarışa imza attı, pozisyonun devamında Sinan kaleci ile karşı karşıya kaldı, Ömercan topu ayakları ile çıkardı.

SİNAN ATTI, DEVRE BİTTİ

43’te Sinan, Hamza’ya müthiş bir pas verdi. Hamza kaleci Ömercan’ı karşısında gördü. Ömer’i çalımlamak isteyen Hamza yerde kaldı, hakem Aytaç Geçgel Hamza’ya sarı kart gösterdi. 45’te Gökdeniz sağ çaprazdan kaleyi yokladı, savunmadan seken top kornere çıktı, kullanılan kornerde uzak noktada Sinan'ın dokunuşu ağları buldu ve Kocaelispor maçta 2-0 öne geçti. Golün ardından ilk yarı sona erdi.

MÜTHİŞ BAŞLADIK

Kocaelispor ikinci yarıya da iyi başladı. 53’te Süleyman’ın pasında Sefa müsait durumda topu kaleye gönderdi, top sol kale direğinin dibinden auta çıktı. 59’da Fatsa ekibinin soldan yaptığı ortada Kemal’in ters kafa vuruşu son anda kornere çıktı. 69’da Sinan, Sefa’yı kaçırdı, Sefa’nın şutu istediği gibi olmadı. Uzatma anlarında Sinan’ın şutu üstten auta çıktı. Kalan sürede skoru koruyan ekibimiz ilk maçında 3 puan sevinci yaşadı. Kocaelispor önümüzdeki hafta kentlisi Gölcükspor ile karşılaşacak.

DAKİKALAR:

0' Ve karşılaşma başladı!

Kocaelispor karşılaşmaya iyi başladı. İlk on dokuz dakika içinde temsilcimiz 3 kez kaleye tehlikeli geldi. Sinan, Gökdeniz ve Hamzu Mutlu pozisyonlara giren futbolculardı.

Statta 22 bin taraftar maçı takip ediyor.

GOOLLL!!!

19' Kocaelispor korner kullandı. Pas Sefa'ya geldi. Sefa son çizgi üzerinden yerden ortaladı. Topun gelişine Burak Süleyman sert ve isabetli vurdu. Kalecinin sağından top ağlarla buluştu.

30' Hamza’nın röveşatasında top Sefa’ya geldi. Sefa’nın şutu az farkla auta çıktı. 31’de yine Sefa sol çaprazdan kaleyi yokladı, kaleci Ömercan son anda topu kurtardı. 37’de Murathan’ın şutunu Volkan son anda çıkardı, 1 dakika sonra Abuzer’in topuk dokunuşunda Volkan akıl almaz bir kurtarışa imza attı, pozisyonun devamında Sinan kaleci ile karşı karşıya kaldı, Ömercan topu ayakları ile çıkardı.

32' Yine Sefa çok sert bir şut çekti kaleci Ömer sağına uzanarak topu son anda çıkardı.

43' Sinan, Hamza’ya müthiş bir pas verdi. Hamza kaleci Ömercan’ı karşısında gördü. Ömer’i çalımlamak isteyen Hamza yerde kaldı, hakem Aytaç Geçgel Hamza’ya sarı kart gösterdi.

GOOLLL!!!

45' Gökdeniz sağ çaprazdan kaleyi yokladı, savunmadan seken top kornere çıktı, kullanılan kornerde uzak noktada Sinan'ın dokunuşu ağları buldu ve Kocaelispor maçta 2-0 öne geçti.

45+' İlk yarı sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

47' Kocaelispor'da Gökdeniz sağdan ceza sahasına girmek isterken topu ayağından açınca önemli bir fırsat kaçtı.

53-59' Kocaelispor ikinci yarıya da iyi başladı. 53’te Süleyman’ın pasında Sefa müsait durumda topu kaleye gönderdi, top sol kale direğinin dibinden auta çıktı. 59’da Fatsa ekibinin soldan yaptığı ortada Kemal’in ters kafa vuruşu son anda kornere çıktı.

75' Bitime 15 dakika kaldı. Kocaelisporlu futbolcularda yorgunluk emareleri görüldü. Fatsa ekibi de yoruldu ancak tehlikeli olmaya başladı.

76' Fatsa Belediyespor'da oyuna ikinci yarıda giren Mehmet Seçme topu ağlara gönderdi. Ancak pozisyon ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. 1 dakika önce de Fatih ile Abuzer çarpıştı ve iki futbolcu da sakatlık geçirdi.

90+' Tarihi maç Kocaelispor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KOCAELİSPOR:2 FATSA BELEDİYESPOR:0

STAT: Yeni Kocaeli Stadı

HAKEMLER: Aytaç Geçgel***, Sedat Bayrak***, Fettah Yiğit***

KOCAELİSPOR

97 VOLKAN MERT KORKMAZ****

2   FATİH ADIGÜZEL***

4   MURAT SONER BAŞAK***

5   KEMAL CAN AYDEMİR****

7   GÖKDENİZ BAYRAKTAR***

(Dk. 67 MERT YAVUZ**)

8   SEFA NARİN***

(Dk. 86 KEREM YILDIRIM*)

10 BURAK SÜLEYMAN****

(Dk. 89 RIZA ALTINTAŞ*)

11 SİNAN PEKTEMEK***

12 MESUT ÖZDEMİR***

41 HAMZA MUTLU***

50 ALİ KETEN***

YEDEKLER

1   CAN EMRE YÜCEL

14 KEREM YILDIRIM

17 MEHMET CELİL ÇELİK

18 ONUR ÖZTONGA

FATSA BELEDİYESPOR

20 ÖMER CAN*

7  ERCÜMENT BALIKÇI**

8  EMRAH DAĞ**

10 ALİ SAY**

(Dk. 71 MEHMET SEÇME*)

17 ABUZER GAFFAR TOPLU***

25 YAKUP KAYIŞ**

29 SERKAN ÇALIK**

61 KAAN GÜDÜ*

(Dk. 59 SELİM DİLLİ*)

67 MURATHAN BURUŞ**

(Dk. 55 HÜSEYİN TOKMAK*)

88 FAHRETTİN BIYIKLI*

94 FATİH ÇOLAK*

YEDEKLER

1  ÖMÜRCAN ÇAVUŞOĞLU

4  HÜSEYİN CANKUT ATASOY

6  OĞUZHAN KANDEMİR

70 İSMAİL CAN ÇAVUŞLUK

GOLLER: Dk. 19 Burak Süleyman (Kocaelispor)

SARI KARTLAR: Dk. 43 Hamza Mutlu, Dk. 58 Gökdeniz, Dk. 82 Ali Keten (Kocaelispor)

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑