Spor

Kocaeli Spor un Yeni Başkanı Hüseyin Üzülmez

Kocaelspor’da kongre günü! Yarın akşam İzmt Yunus Emre Kültür Merkez’nde saat 18.00’de başlayacak olan Mali ve Seçimlere Olağanüstü Genel Kurul’da Hüseyn Üzülmez tek liste le seçime girecek.

13 Haziran 2019 Saat: 15:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.730 kez okunmuştur

Kocaeli Spor un Yeni Başkanı Hüseyin Üzülmez
Kocaeli Spor un Yeni Başkanı Hüseyin Üzülmez

Kocaelispor’da kongre günü! Yarın akşam İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak olan Mali ve Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da Hüseyin Üzülmez tek liste ile seçime girecek.

TEK LİSTELİ GENEL KURUL

Kocaelispor Kulübü, 7 Haziran’da mali ve seçimli olağanüstü genel kurulunun ilk oturumunu gerçekleştirmiş, yeterli sayıya ulaşılamadığı için kongre bir hafta sonraya ertelenmişti. Yarın akşam çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek olan genel kurul öncesi çok hareketli saatler yaşandı. Çalışmaların ardından, Kartepe Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Üzülmez’in genel kurula tek liste girmesi kararlaştırıldı.

ÖZÖN ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI, AMA?

Kocaelispor’da yarın akşam itibari ile başkanlık görevi resmi olarak sona erecek olan Bahri Yavuz’un yönetiminde 2 yıl boyunca aktif görev almış, Taraftar ve Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Özön, 3-0 kaybedilen Yeni Çorumspor maçının ardından istifa etmiş ve kısa bir süre sonra da çevresinden gelen yoğun istek üzerine başkan adaylığını açıklamıştı.

BÜYÜKAKIN’DAN YEŞİL IŞIK

Çok kısa bir süre içerisinde yönetimini toparlayan ve yaptığı basın açıklaması ile ekibindeki isimleri tek tek tanıtan Özön’ün Divan’a liste sunacağına kesin gözü ile bakılıyordu. Ancak son 2 gündür oldukça hareketli saatlerin yaşandığı Kocaelispor’da başkan adaylığı için Kartepe Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ismi öne çıktı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ınÜzülmez’e yeşil ışık yakması üzerine konu da netleşmiş oldu. 

GÜN BOYU TOPLANTI YAPILDI

Büyükakın, gece geç saatlere kadar adaylığını resmi olarak açıklayan Volkan Özön ile toplantı yaptı. Toplantıda Üzülmez’in kuvvetli bir yönetimle seçime girilmesi noktasında karar kılınabileceği öğrenildi. Buna göre yarın akşam Dolphin AVM içinde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak olan genel kurulda Hüseyin Üzülmez tek liste ile seçime girecek ve Kocaelispor’un yeni başkanı olacak

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑