Spor

KOCAELİ SPOR İÇİN TOPLANIYORLAR

Kocaelispor için yarın çok önemli, tarihi bir gün.

12 Ağustos 2018 Saat: 21:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 829 kez okunmuştur

KOCAELİ SPOR İÇİN TOPLANIYORLAR
KOCAELİ SPOR İÇİN TOPLANIYORLAR

Kocaelispor’un eski kaptanı, milletvekili Saffet Sancaklı’nın öncülük ettiği, “Efsane geri dönüyor” projesi kapsamında Kocaelili Valiliği tarafından organize edilecek yardım kampanyası için kentin üst düzey protokolü yarın bir araya gelecek. Valilikteki büyük buluşma saat 14.30’da başlayacak.

ÜST DÜZEY PROTOKOL

Kocaelispor’un eski kaptanı, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın öncülük ettiği, “Efsane geri dönüyor” projesi kapsamında Kocaeli Valiliği tarafından yürütülecek yardım kampanyası için kentin üst düzey yöneticileri yarın bir araya gelecek, camiayı heyecanlandıran büyük buluşma gerçekleşecek. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy öncülüğündeki toplantıya AK Parti milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Emine Zeybek, CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve KOTO Başkanı Necmi Bulut katılacak.

VALİLİKTE SAAT 14.30’DA

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’un da katılacağı toplantı Valilikte Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek ve saat 14.30’da başlayacak. Davetlilerin eksiksiz katılımı bekleniyor. Vali Aksoy’un açılış konuşmasıyla başlayacak toplantıda Saffet Sancaklı projenin detaylarını aktaracak. Proje kapsamında Kocaelispor’a kalıcı sabit gelir sağlamak için kısa süre içerisinde büyük bir yardım kampanyası açılması planlanıyor. Valilik kontrolünde gerçekleştirilecek kampanyada KSO’ya bağlı sanayi kuruluşları ile KOTO’ya bağlı esnaflardan her ay belli bir ücret talep edilecek. Büyük buluşmada camianın en çok merak ettiği güncel konu transfer tahtasının açılmasıyla ilgili süreçte son durum da masaya yatırılacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑