Spor

KOCAELİ SPOR ADIM ADIM ZAFERE İLERLİYOR

Yönetimini yenileyen Kocaelispor, deplasmanda oynadığı maçta Kahramanmaraşspor’u 2-0 yenerek Play-Off yolunda dev bir adım atarak, 6.sıradaki rakibiyle arasındaki puan farkını 6’a yükseltti.

2 Nisan 2021 Saat: 00:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 696 kez okunmuştur

KOCAELİ SPOR ADIM ADIM ZAFERE İLERLİYOR
KOCAELİ SPOR ADIM ADIM ZAFERE İLERLİYOR

Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Batuhan Er ve Dilaver Güçlü attı.

KEMAL VE BATUHAN YEDEK BAŞLADI

Kocaelispor, 31. hafta maçında deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahaya Bayram, Semih, Gökhan, Musa, Numan, Murat Cem, Mesut, Batuhan Er, Burak Süleyman ve Tahir tertibi ile çıktı. Teknik adam Mustafa Reşit Akçay, sakatlıktan kurtulan Gökhan Meral’i kadroya alırken, defansın merkezinde görev yapan Kemal Can Aydemir ve Taha Batuhan Yayıkçı ile Yiğit Ali Bayrak’ı yedeğe çekti. Musa ve Numan ile Bahattin’in ilk 11’e monte etti. Ev sahibi ekipte iki eski Kocaelisporlu Talha Mayhoş ve Hakan Demirci forma giydi. Davut Dakul Çelik’in yönettiği maçın ilk yarısında iki takımda vasat bir oyun ortaya oydu.

DİLAVER’DEN FRİKİK GOLÜ

5. dakikada ev sahibi ekibin geliştirdiği atakta kaleci Bayram iki önemli kurtarış yaptı. Köşe atışlarında gol arayan temsilcimiz maalesef ilk yarıda gol pozisyonu üretmekte zorluk çekti. 23. dakikada Mesut’un ara pasında ceza sahası içerisine hareketlenen Semih’in şutu yandan auta giderken, ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan Kocaelispor 53.dakika da Batuhan Er’in golüyle 1-0 öne geçti. 65’te soldan Burak’ın yaptığı ortada Batuhan’ın kafa vuruşu üst direkten döndü. 90. dakikada Dilaver Güçlü’nün yaklaşık 35 metreden attığı frikik golüyle maçın skorunu tayin etti ve temsilcimiz sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑