Güncel

KARTEPELİ MİNİKLERİN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, “19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebetiyle mahalle muhtarlarını ziyaret ettiler.

23 Ekim 2019 Saat: 13:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 559 kez okunmuştur

KARTEPELİ MİNİKLERİN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ
KARTEPELİ MİNİKLERİN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Kartepeli minikler, çevreye ve toplumsal farkındalıklara olan duyarlılıklarını göstermeye devam ediyor. Vatandaşların sorunlarına yönelik çözüm bulmayı kendilerine görev edinen, mahallelerinde barışın, huzurun teminatı olan muhtarlarımız, öğrencilerin ziyareti karşısında büyük mutluluk yaşadı.

MİNİKLERİN DUYARLILIĞI

Ziyarette, öğrencilerin sorularını yanıtlayan muhtarlar onlarla sohbet ederek, mahalle yönetimi, demografik yapısı, çözüm bekleyen sorunlar, şimdiye kadar çözülen sorunlar, mahallelinin okula bakış açışı ile ilgili konularda bilgiler verdiler.  Vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü olan ve vatandaşların işlerinin görülmesinde gayret gösteren muhtar amcalarına teşekkür eden Kartepeli minikler, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ÜÇ MUHTARA ZİYARET

Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarı Alaattin Küçük, Sarımeşe Mahalle Muhtarı İsmail Eken, hatırlanmanın kendilerini duygulandırdıklarını belirterek öğrencilerin ziyaretinden memnun kaldıklarını dile getirdiler.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑