Spor

KARTEPELİ KARATECİLER GÜRLEDİ

19-22 Temmuz tarihleri arasında Denizli’nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen ve 10 Ülkeden yaklaşık 850 sporcunun katıldığı 5. Uluslararası Dekai-do Karate Şampiyonası sona erdi.

25 Temmuz 2018 Saat: 13:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 915 kez okunmuştur

KARTEPELİ KARATECİLER GÜRLEDİ
KARTEPELİ KARATECİLER GÜRLEDİ

Turnuvaya Kartepe İlçemizi temsilen katılan Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları kürsüye adeta ambargo uyguladı. 15 farklı kategoride katılan Kartepe Gençlik Kulübü sporcuları toplamda 13 madalya elde etti. Ferdi kategorilerde yarışan bayanlarda; İnci Demirel, Elif Berre Doğan, Muhammed Emin akman, Nida Gün Şampiyon olurken, Yağmur Güngör,Muhammed Talha Bostan, Gamze Şafak ikinci, Cengizhan Onay ve Ecrin Ustabaş üçüncü oldular.

Takım halinde 2009 doğumlu bayanlarda yarışan Elif Berre Doğan,Ecrin Gizem Şahin ve Ecrin Ustabaş üçüncü oldular.

ANTRENÖR SONER AÇIKYOL SONUÇTAN MEMNUN

Turnuvayı olumlu yönde değerlendiren Antrenör Soner Açıkyol; bizim açımızdan çok verimli bir turnuva oldu. Sporcularımız yabancı rakiplerle müsabaka yapma şans buldular.15 kişilik sporcu kafilemizde neredeyse her biri derece aldı. Derece alan veya alamayan tüm sporcularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Sporcularımıza maddi ve manevi her türlü destekleri olan Kartepe Gençlik ve spor İlçe Spor Müdürü Sayın Erol Arutan’a Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat Dilek’ e ve Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Halil İbrahim Alkan’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑