Güncel

Kartepe Uzuntarla’ya Jandarma karakolu

Kartepe’de Jandarmanın hizmet sorumluluk alanı değişmesi sonrasında yeni eklenen mahallelerle birlikte beş mahalleye hizmet vermek üzere Kartepe Uzuntarla Jandarma Karakolu yapımına başlandı.

12 Eylül 2018 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.181 kez okunmuştur

Kartepe Uzuntarla’ya Jandarma karakolu
Kartepe Uzuntarla’ya Jandarma karakolu

Kocaeli Valiliği, Kartepe Kaymakamlığı sorumluluk alanı düzenlemesi kapsamında Kartepe İlçesi’nde yeni sorumluluk alanını belirledi. Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında olan Ketenciler, Avluburun ve Eşme-Ahmediye Mahallelerine yeni düzenleme ile Uzuntarla ve Eşme Mahalleleri de eklendi. Bu düzenleme ile bu beş mahalleden Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı sorumlu olacak.    

 

YAPIMINA BAŞLANDI

Yeni sorumluluk alanı düzenlemesi sonrasında beş mahalleye yapımına başlanan Uzuntarla Jandarma Karakolu hizmet verecek. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından Uzuntarla Mahallesi’ne 140 metre kare alan üzerinde Jandarma Karakolu yapım inşaatı başladı. Tek katlı olarak yapılacak olan karakol içerisinde iki adet nezarethane, ifade alma odası, avukat ile görüşme odası, bay, bayan ve engelli wc, banyo, mutfak, santral ve hizmet birimleri bulunacak.

 

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından yapımına başlanan Uzuntarla Jandarma Karakolu’nun kaba inşaatı tamamlandı. Belirlenen standartlar ölçüsünde iç tadilat çalışmalarına da başlanıldı. Bu çalışmaların bitmesi ile iç dizayn ve bahçe düzenleme, peyzaj çalışmalarına başlanılacak. Hizmete hazır hale geldiğinde karakol 7/24 hizmet verecek.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑