Güncel

Kartepe Ülkü Ocaklarından T.C tepkisi! "Ziraat Bankasının milli değerimize saygısızlık yapmasını kınıyoruz"

Ziraat Bankası Kocaeli Kartepe şubesi yeni hizmet binasının tabelasında "T.C" ibaresinin bulunmaması vatandaşları oldukça rahatsız etti.

11 Aralık 2019 Saat: 22:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 639 kez okunmuştur

Kartepe Ülkü Ocaklarından T.C tepkisi! Ziraat Bankasının milli değerimize saygısızlık yapmasını kınıyoruz
Kartepe Ülkü Ocaklarından T.C tepkisi! "Ziraat Bankasının milli değerimize saygısızlık yapmasını kınıyoruz"

Kartepe Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Dülger bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Ziraat Bankası'nın bu şekilde milli değerimize saygısızlık yapmasını kınıyoruz" dedi.

T.C. Ziraat Bankası, Kartepe Şubesi'nin bulunduğu bina,geçtiğimiz hafta yeni yerine taşındı. Ancak asılan yeni tabelada T.C yazısının kaldırıldığı görüldü. Oldukça rahatsızlık yaratan bu durum karşısında Kartepe Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Dülger açıklamada bulundu.

"KINIYORUZ"

Dülger; "Ziraat Bankası Kocaeli Kartepe şubesi yeni hizmet binasın tabelasında "T.C" ibaresinin bulunmaması bizleri içtenlikle rahatsız etmiştir. Ecdadımız bu toprakları bize Cumhuriyet olarak emanet etmişken, Cumhuriyet'in ilk yıllarından itibaren milli sermaye ile çalışan Ziraat Bankası'nın bu şekilde milli değerimize saygısızlık yapmasını kınıyoruz. Ata'mız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK "Benim Naçiz Vücudum Elbet Bir Gün Toprak Olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyet'i Ebediyen Payidar Kalacaktır" Derken Ata'mız önderliğinde kurulan Ziraat Bankasının T.C İbaresini kaldırmasını tekraren kınıyor banka müdüründen bu hatayı en yakın zamanda düzeltmesini istiyoruz. Unutmayalım ki Cumhuriyeti tabelardan silerek unutturamazsınız çünkü biz Cumhuriyet'in evlatları olarak onu yüreğimizde taşıyor ve Vatanın öz evlatları olarak ebediyen savunacağız" ifadesini kullandı

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑