Güncel

KARTEPE TARLA YOLLARINDA REVİZYON

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki üreticilerin tarla yollarında iyileştirme çalışmalarını Eşme Mahallesi ardından Avluburun Mahallesi’nde sürdürüyor.

6 Eylül 2018 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 649 kez okunmuştur

KARTEPE TARLA YOLLARINDA REVİZYON
KARTEPE TARLA YOLLARINDA REVİZYON

Dağ köylerindeki üreticilerin tarlalarına daha rahat ulaşmaları için Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçimlerini üreticilikle sağlayan Kartepelilerin yollarını iyileştirme çalışmaları ile bölge halkının bozuk yollarında düzenlemeler Eşme ile Avluburun arasındaki yollardan başlamıştı. Tarlalarına girmekte zorlanan üreticilerin yaşadıkları zorluk belediye ekipleri tarafından sonlandırılıyor.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile yürütülen çalışmalar kapsamında Avluburun Mahallesi’nde 3.5 kilometre uzunluğunda 5 farklı noktada, bozuk tarla yollarını iyileştirmek için mekanik dolgu malzemesini sererek tesviyesini yapan ekipler yolları ulaşıma açarak hızla ilerliyor. Avluburunlu üreticilerin tarla yollarına serilen malzeme sayesinde bölgedeki ulaşım rahat ve güvenli hale gelmesi bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Yol iyileştirme çalışmalarını başlatan Başkan Üzülmez’e teşekkür eden mahalle sakinleri ürünlerini daha güvenli ve rahat şekilde pazara ulaşacakları için çok mutlular. Fındık üreticisi Fatma Sadıç ve Recep Kaçak da yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

ÜRETİCİNİN SIKINTISI ÇÖZÜLDÜ

Avluburun Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol ise “Bugün tarla yollarımızda iyileştirme yaparak yüzümüzü güldüren Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez ve ekibine çok teşekkür ederim. Köy halkının tarlalarına ulaşımı sağlayan bu düzenleme ile fındık bahçelerindeki mahsuller pazarlara rahatlıkla ulaştırabilecek. Başkanımıza sunduğu bu hizmet için mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim. Tarla yollarımızın iyileştirilmesi bizim için büyük bir çalışmadır. Başkanımız mahallemizde çözüm odaklı bir çalışmaya daha imza atması bizi çok mutlu etti. Üreticilerin sıkıntısına çözüm oldu” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑