Güncel

Kartepe İlim Yaymanın yeni başkanı Harun Aslan Oldu

Kartepe İlim Yayma Cemiyetinde Mustafa Kasımoğlu Başkanlık koltuğunu Kartepe Sağlık İlçe Müdürü Harun Arslan'a bıraktı

28 Ocak 2020 Saat: 00:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 561 kez okunmuştur

Kartepe İlim Yaymanın yeni başkanı Harun Aslan Oldu
Kartepe İlim Yaymanın yeni başkanı Harun Aslan Oldu

Karkepe İlim Yayma Cemiyetinin 3.olağan kongresi dün cemiyet binasında gerçekleştirildi. Yönetim kurulunda nöbet değişimi yapan cemiyet, Yönetim kurulu başkanlığına Dr. Harun Arslan'ıı seçti.

"MAKAM DEĞİL, HİZMET YARIŞIDIR"

Mustafa Kasımoğlu yaptığı açıklamada;"Ortak gayesi bir olan ekip arkadaşlarıma idare görevini vermek kişisel sorumluluk gereğindendir. Bu doğrultuda yönetim kurulu olarak yaptığımız istişare sonrası bu yönde bir karar alma gereği duyulmuştur. Bu bir makam yarışı değildir. Bizler seçildiğimiz görevlerde en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Şimdi sıra değişimde. Yeni bir solukla hizmetlerimizi daha da ileriye taşımakta. Direnmek için, yaşamak için,ümitli olmak için nedenlerimiz var ...ekonomik sabotajlar, terör, cografyamizadaki şer ittifaklar velhasılı hiçbir olumsuzluk ve komplolar bizi daha çok çalışmaktan bir ve tek yürek olmaktan "Alıkoyamaz" bunun için sonuna kadar sabırla mücadele edip direnedeceğiz. Başkanımıza başarılar diliyor, Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun.temennisinde bulunuyorum" dedi.

"ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN"

"İlim yayma cemiyetinin kuruluş misyonunun her daim gençlerimizin yetişmesi ve düzgün eğitim alması için onlara yol göstermek yardımcı olmaktır" diyen Dr. Harun Arslan; "İlim Yayma Cemiyeti Kartepe Şubesi olarak milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirme konusunda şubemiz kurulduğu günden bu yana bir çok başarılı çalışmaya imza atmış. Kartepe'de de değerli Mustafa Kasımoğlu başkanımızın bilgi ve tecrübeleriyle yine bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.. Eski, yeni ayrımı yapmaksızın her dönem yönetimimiz ile koordineli çalışarak güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.  

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, ayakta duran insanlar

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑