Siyaset

Kartepe DEVA’da kongre ve Açılış heyecanı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kartepe ilçe teşkilatı, 1 inci olağan genel kurulunu, partinin ilçe binasının açılışıyla birlikte yapacak

5 Kasım 2020 Saat: 17:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 880 kez okunmuştur

Kartepe DEVA’da kongre ve Açılış heyecanı
Kartepe DEVA’da kongre ve Açılış heyecanı

DEVA Kartepe Kurucu ilçe Başkanı Emre Erhan, parti binasının bütün eksiklerini kendi imkanları ile tamamladıklarını, ilçede partiye çok büyük teveccüh olduğunu söyledi. Erhan, “Kongremizi tamamladıktan sonra, ilçede üye kayıtlarına başlayacağız” dedi.

DEVA Partisi Kartepe 1 inci olağan ilçe kongresi 9 Kasım Pazartesi günü saat 11.00’de Dumlupınar Mahallesi Özen sokak Güçkat Plaza daire 6 adresindeki ilçe binasında başlayacak. Kongreye partinin kurucularından Ali Ufuk Yaşar ve Tunahan Elmas’ın da katılması bekleniyor. Yeniden ilçe başkanlığına aday olan mevcut ilçe başkanı Emre Erhan, “Bize göre Kartepe ilçesinin en önemli sorunu, ilçe gençlerinin çaresizliğidir. Herkes Kartepe’nin turizm ve tarım merkezi olmasından söz ediyor. Ancak ilçe gençliğinin ilgileneceği hiçbir faaliyet bulunmuyor. Biz, öncelikle Kartepe Gençliğinin iş ve gelecek sahibi olmaları için mücadele vereceğiz” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑