Spor

KARTEPE´DE "SÜPER ENDURO" HEYECANI

ULUSAL BİR ORGANİZASYON DAHA

7 Ekim 2019 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.090 kez okunmuştur

KARTEPE´DE SÜPER ENDURO HEYECANI
KARTEPE´DE "SÜPER ENDURO" HEYECANI

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak Kartepe yarışları 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde Maşukiye’de yapılacak.

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3’ncü ayak yarışları Kartepe’de 12-13 Ekim tarihleri arasında Maşukiye’de yapılacak.

İKİ GÜN SÜRECEK

Birinci ve ikinci ayakları Bursa-İznik, İzmir-Bergama’da gerçekleştirilen Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası’na Türkiye genelinde yüze yakın sporcu katılacak. Kartepe Enduro ve Motocross parkurunda 12 Ekim Cumartesi günü saat: 9.30’da antrenman turlarıyla başlayacak, sıralama yarışlarıyla devam edecek.

YARIŞLAR NEFES KESECEK

Kartepe Enduro ve Motocross parkurunda seyir zevki yüksek olacak yarışlarda Türkiye’nin en hızlı enduro pilotları hem doğaya hem de rakiplerine karşı zorlu mücadele sergileyecek. Motor tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak olan Türkiye Süper Enduro Cross Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışlarına çok sayıda yarış severin katılması bekleniyor.      

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑