Sağlık

Kartepe’de sağlıkçılara moral yemeği

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, sağlık çalışanlarını yemekte ağırladı, Kaymakam Altuğ Çağlar ise çalışanlara teşekkür belgesi takdim etti

4 Ekim 2020 Saat: 20:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.119 kez okunmuştur

Kartepe’de sağlıkçılara moral yemeği
Kartepe’de sağlıkçılara moral yemeği

Mart ayından bu yana özverili bir şekilde pandemi sürecini yürüten sağlık çalışanları biraz olsun stres attı. Kartepe Kaymakamı Mustafa Kocaman’ın misafiri olarak yemekte ağırlanan Kartepe ilçesinin sağlık çalışanları, başkana teşekkür etti. Yemeğe Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan ve ilçe sağlık çalışanları katıldı. Yemek sonunda Kaymakam Çağlar, çalışanlara teşekkür ve başarı belgesi takdim etti.

DR. ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR

Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan, sağlık çalışanlarını unutmayan ekibe teşekkür ederek “Kartepe Aile Sağlığı Merkezlerinde çalışan doktor ebe hemşire ve diğer çalışan arkadaşlarımıza Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’ın yemek ikramı sonrasında Kartepe Kaymakamımız Altuğ Çağlar tarafından pandemi sürecinde fedakarca çalışmalarını takdir için başarı ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirilmesi Kartepe sağlık çalışanlarını mutlu etti. Başta Sayın Kaymamamız Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanımız Mustafa Kocaman olmak üzere bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑