Güncel

KARTEPE DE PARK SAYISI 81 OLDU

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 24 adet mevcut parkı günün şartlarına uygun revize ederken, 57 yeni parkı Kartepelilerin hizmetine sundu. Kartepe genelinde park sayısı 81 oldu.

23 Şubat 2019 Saat: 11:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.162 kez okunmuştur

KARTEPE DE PARK SAYISI 81 OLDU
KARTEPE DE PARK SAYISI 81 OLDU

KARTEPE’DE 57 PARK DAHA HİZMETE SUNULDU

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2014-2019 tarihleri arasında ilçe genelinde bir çok projeyi hayata geçirdi. Belediye ekipleri ilçe genelinde Kartepelilerin ihtiyaçlarına göre 57 parkın yapımını tamamlarken, en modern şekilde 24 parkı revize etti. Çağın şartlarına uygun olarak hazırlanan parklar Kartepelilerin büyük ilgisini topladı.

57 YENİ PARK

Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından Emekevler Mahallesi Azra Sokak, Çamlık, Yeşil Bahar Sokak, Fuzuli Sokak ve Asker Sokak Parkları, Ataevler Mahallesi İremnur Sokak, Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel, Ulubatlı Hasan, Çeşmeli, Ömer Faruk Baştürk ve Selin Sokak Parkları, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Moda Sokak, Hacı Adem Akbaş, 15 Temmuz Demokrasi, Turna Sokak ve Kelebek Sokak Parkları, Ertuğrul Gazi Mahallesi Kardeş Sokak ve Ertuğrul Gazi Parkları, Arslanbey Mahallesi Doğa Evleri Sitesi ve Başaran Parkları, Derbent Mahallesi İstasyon, Ramazan Kadıoğlu, Güney, Hikmetiye ve Kardeşler Sokak Parkları, Eşme Mahallesi Galip Gazi Karaman Parkı, Sarımeşe Mahallesi Turna Sokak, Bestelli Sokak ve Şenlik Sokak Parkları, Karatepe Mahallesi Selanik Parkı, Köseköy Mahallesi Hacı Emin Aktop, Sezgin Sokak, Yaşar Yaşa, Vadi ve Avşar Sokak Parkları, Nusretiye Mahallesi Şehit Er İshak Öztürk Parkı, Suadiye Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa ve Hafız Yusuf Sokak Parkları, Şefkatiye Mahallesi Şefkatiye Parkı, Şirinsulhiye Mahallesi Okul Parkı, Acısu Mahallesi Tepetarla Bilgi Evi ve Mehmet Sadık Efe Parkları, Avluburun Mahallesi Yeni Park, Dumlupınar Mahallesi Şehit Ayşe Aykaç, Talha Sokak ve Kanal Park, İbrikdere Mahallesi Bağdat ve Hacı Arif Cadde Parkları, İstasyon Mahallesi Özgür Sokak Parkları, Maşukiye Mahallesi Soğuksu ve Adaçayı Sokak Parkları, Uzunbey Mahallesi Kirazoğlu Parkı, Uzunçiftlik Mahallesi Zinde Sokak ve Hasanpaşa Cami Parkları, Uzuntarla Mahallesi 335 Sokak, 342 Sokak ve 215 Sokak Parkları ile İstasyon Mahallesi Yıldırım Sokak Parklarının yapımları tamamlanarak hizmete açıldı.

24 PARK REVİZE EDİLDİ

Belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde Derbent Mahallesi Damlataş ve Muhtar Turhan Yılmaz Parkı, Dumlupınar Mahallesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank ve Şehit Er Mecit Demir Parkı, Ertuğrul Gazi Mahallesi Osman Demiröz ve Rabak Parkı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Fidan Sokak Parkı, Köseköy Mahallesi Terzi Gölü Cadde, Nazım Demirci ve Hacı Halim Parkı, Maşukiye Mahallesi Maşukiye Kültür Parkı, Acısu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Gençlik Parkı, Ataevler Mahallesi Bahçelievler Parkı, Avluburun Mahallesi Şehit Jandarma Er Emre Kaan Arlı Parkı, Balaban Mahallesi Merkez Parkı, Emekevler Mahallesi Konak Gençlik Parkı, İbrikdere Mahallesi 57. Alay ve 150. Sokak Parkı, Rahmiye Mahallesi Rahmiye Pınarbaşı Parkı, Ssarımeşe Mahallesi Nazım Demirci Cad. Parkı, Uzunbey Mahallesi Uzunbey Gençlik Parkı, Ketenceler Parkları ve Uzuntarla Mahallesi 217. Sokak Parkları da revize edilerek günümüz koşullarına uygun modern ve fonksiyonel parklar haline getirildi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑