Güncel

KARTEPE´DE KURBAN TİMİ GÖREVE BAŞLADI

Kurban Bayramına az bir zaman kala belediyeler kaçan kurbanlar için önlemler almaya başladı.

20 Ağustos 2018 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 693 kez okunmuştur

KARTEPE´DE KURBAN TİMİ GÖREVE BAŞLADI
KARTEPE´DE KURBAN TİMİ GÖREVE BAŞLADI

Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan “Kurban Yakalama Timi” ekibi eğitimlerini tamamlayarak görevlerine başladı. Tim bayram sonuna kadar vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam eden Zabıta Müdürlüğü Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Kaçan kurbanlar yakalamak için “Kurban Yakalama Timi” kuruldu. Tim içerisinde yer alan ekip üyeleri eğitimlerini tamamlayarak görevlerine başladı. Bir veteriner ile dört personelin yer aldığı beş kişilik tim Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek.    

KURBAN YAKALAMA TİMİ HAZIR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kartepe Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldık. Bu önlemler kapsamında kurban yakalama timi oluşturuldu. Kurban Yakalama Timi, hemşehrilerimizi Kurban Bayramı süresince hizmet verecek. Gereken bütün eğitimler personelimize verildi. Hemşehrilerimize herhangi bir durum karşısında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü arayabilirler” ifadelerini kullandı. Kartepeli vatandaşlar herhangi bir sorunda Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 0 262 316 68 00 – 373 60 60 nolu telefondan ulaşabilirler.   

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑