Siyaset

Kartepe de Karabalık Coşkusu

Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Kartepe Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu Kaynak: Karabalık başvurusunu gövde gösterisiyle yaptı

11 Kasım 2018 Saat: 16:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.444 kez okunmuştur

Kartepe de Karabalık Coşkusu
Kartepe de Karabalık Coşkusu

KOCAELİ DE İLÇELER ARASIN DA EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ

Kartepe Belediyesi’nde 3 dönem görev yapan eski Başkan Şükrü Karabalık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden başkan aday adaylığında bulundu. AK Parti Kartepe İlçe binasında gerçekleşen aday adaylığı başvuru programına katılım yoğun oldu. Karabalık aday adaylığı açıklamasını ilçe binası önünde gerçekleştirdi. Teşkilatlara burada seslenen Karabalık daha sonra dosyasını İlçe Komisyon Başkanı Sadık Yılmaz’a teslim etti.

MEŞALE VE SLOGAN 
Karabalık’ın açıklamasına destek için Başkan Aday Adayları Zafer Arat, Sevim Balaban, Ergün Berdan’da katıldı. Karabalık kürsüye çıktığında gençler meşale yaktı. “Kocaeli bak işte Şükrü Başkan Her Zaman ki Yerinde” ve “Büyük Başkan”  sloganları attı. Karabalık şu ifadelere yer verdi: “17 yıldır iktidarda olan partimiz bir çok seçim geçirdi. Bizleri 17 yıllık iktidarı nasip eden Rabbimize ham dolsun. Bir dönem dinlenme sürecimizin ardından şimdi yeni bir heyecan ve aşkla yeniden yola düşmenin hazını yaşıyorum.

kalabalik-(1).jpg

FİİLEN ASLA AYRILMADIM
Fiilen asla ayrılmadım, belediye başkanlığına yeniden aday adayı olduğumu huzurunuzda beyan etmek istiyorum. Yeniden Kartepe’mize ve milletimize hizmet etmek üzere aday adayımım. Tamamen milletimizin bekası için adayım. Halkımızın elinden tutmak, gönlünde olmak, sizlerin dertlerine derman olmak için adayım. Hizmet için sizlerle birlikte olmak için adayım. İsminin sayamayacağım birlikte gece yarılarına kadar çalıştığım arkadaşlarımız burada. Hepinize teşekkür ediyorum. Beraber yaşadıklarımız Allah biliyor. Keşke dediğimiz hiçbir hizmetimiz yok. 

18 MADDEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK 
2008 yılı Kasım ayında ilçe olunca tüm gazetelere ilan verdik. O gün daha aday adayı iken ne dediysek. 18 maddenin hepsini gerçekleştirdik. Kent meydanını içinde bulunduran kent merkezi yaptık. Sukayı, hipodromu yaptık. Kırmadan kırılmadan her kesimin başkanı olacağız. Seçimlerde en yüksek oyu alan ilçe olmak istiyoruz. Birbirinden değerli 8 arkadaşımız var. Hangisi aday olursa onun elini kaldırıp, etrafında toplanacağız. Bizim kabulümüz olacak. Partimizin ve Kartepemizin kazanması için hizmet edeceğiz”

karabalik-destekcileri-konvoyla-geldi.jpg

mesale-002.jpgmesale-002.jpg

ŞÜKRÜ KARABALIK KİMDİR?
1958 Kartepe Suadiye doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Suadiye´de ve İzmit Ticaret Lisesi´nde, yüksek öğrenimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır.  Mardin´de öğretmenlik, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Yatılı Bölge Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.  İzmit Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevinden istifa ederek 1999 yılı yerel seçimlerinde DYP´den Suadiye Belediye Başkanı seçilmiştir. 2004 yılı sonrası AK Parti’den 3 kez Kartepe Belediye Başkanı seçilmiştir. Şükrü Karabalık evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑