Güncel

KARTEPE´DE GÖÇMEN GÜNÜ ZİYARETİ

18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü münasebetiyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Suriyeli Suud ailesini ziyaret ettiler.

19 Aralık 2019 Saat: 15:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 568 kez okunmuştur

KARTEPE´DE GÖÇMEN GÜNÜ ZİYARETİ
KARTEPE´DE GÖÇMEN GÜNÜ ZİYARETİ

Uluslararası kamuoyunun dünya çapında göçmen haklarını tanıdığı gün olarak da bilinen 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü münasebetiyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç ile birlikte Kartepe’de ikamet eden Suriyeli Suud ailesini ziyaret ettiler.

Suriyeli Suud ailesi tarafından karşılanan Vali Aksoy ve beraberindeki protokol bir süre aile ile sohbet ettiler. Türkiye Cumhuriyeti’nin, mazlum insanlara her zaman için kucak açan bir ülke olduğunu belirten Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy “Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla göçmen bir ailenin yanında olmak ve onlara yaşadıkları acıların farkında olduğumuzu hissettirmek için ziyarette bulunduk. Sizler, bizlerin misafirisiniz. Göç İdaresi Müdürlüğümüz de her türlü sıkıntınızda yanınızda olmaya ve sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışıyor” dedi.

Suriyeli aile ise, topraklarını terk etmek zorunda kaldıklarında kendilerine kucak açan Türkiye’ye ve ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Valisi Aksoy ve beraberinde ki protokol mensuplarına teşekkür ettiler.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑