Sağlık

KARTEPE´DE EŞ ZAMANLI COVİD-19 DENETİMİ

İçişleri Bakanlığı tarafından en son gönderilen Covid-19 denetim genelgesine uygun olarak Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi ilçe genelinde işyerlerinde denetim yaptı.

8 Eylül 2020 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 947 kez okunmuştur

KARTEPE´DE EŞ ZAMANLI COVİD-19 DENETİMİ
KARTEPE´DE EŞ ZAMANLI COVİD-19 DENETİMİ

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine "Covid-19 Tedbirleri Kapsamında 4 Eylül 2020 Denetimi" başlıklı genelge gönderildi. "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla yayımlanan genelgede kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması için denetim yapılması istenildi.

SIKI DENETİM YAPILDI

Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi ekipleri genelge uyarınca ilçe genelinde işyerlerinde denetim yaptılar. İlçe Emniyet Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü’nden oluşan ekipler işyerlerinde temizlik, dezenfekte, maske takımını titizlikle denetimleri yapılıp, esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

UYMAYANLARA CEZA

Tüm Türkiye’de eş zamanlı yapılan denetimlerde halk sağlığı açısından ciddi anlamda risk ve süreklilik oluşturan ya da kurallara aykırı davranışlarda ısrar edenler için ekipler tarafından kanuni yaptırımlar uygulandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑