Güncel

KARTEPE´DE EK HİZMET BİNASI İNŞAATI HIZLANDI

Kartepe Belediyesi ek hizmet binası yapımı hızla devam ediyor.

17 Aralık 2020 Saat: 17:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 617 kez okunmuştur

KARTEPE´DE EK HİZMET BİNASI İNŞAATI HIZLANDI
KARTEPE´DE EK HİZMET BİNASI İNŞAATI HIZLANDI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasından sonra Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin ulaşım ve hizmet açısından Kartepenin merkezine taşıyacak ek hizmet binasının ihale aşaması tamamlanarak inşaat çalışmaları başladı.

DÖRT MÜDÜRLÜK OLACAK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ek hizmet binasında yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi aldı. 2 bin 405 metre kare alanda inşaat çalışmaları devam ediyor. Ek hizmet binasında Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve İşletme Müdürlükleri hizmet verecek. Bu müdürlüklerin yer aldıkları garajlarda ki araç ve ekipmanlar da ek hizmet binasına taşınacak.

TAM DONANIMLI HİZMET BİNASI

Kartepe Belediyesi ek hizmet binasında toplantı salonları, teknik ofisler (müdür, personel ve saha amirleri çalışma odaları), mezarlık işleri odası, bilgi işlem odası, gasilhane büro, gasilhane, ,işyeri hekimi odası, mutfaklar, depolar, çevre koruma birimi, atölye, işçi dinlenme odası, bay-bayan işçi duşlar, soyunma odaları, arşiv, bay-bayan mescit, şadırvan, wc, engelli wc, zabıta ve malzeme odası yer alacak.

HIZLI VE ETKİN HİZMET

Kartepe Belediyesi ek hizmet binası incelemesi sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yeni hizmet binasında dört müdürlüğümüz bu icra müdürlüklerimizin arasında koordinasyonun hızlı ve etkili olmasıyla, böylelikle hizmet ve çalışmalarımız daha hızlı sonuçlanacaktır” açıklamasında bulundu. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑