Güncel

Kartepe de Bayram Hazırlığı Tam Gaz

Kartepe Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarına ağırlık verdi.

15 Ağustos 2018 Saat: 14:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 728 kez okunmuştur

Kartepe de Bayram Hazırlığı Tam Gaz
Kartepe de Bayram Hazırlığı Tam Gaz

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde temizliğe hız verdi. İlçe genelinde parklar, yol kenarları ve kaldırımlar baştan aşağı gözden geçirilip temizleniyor. Çalışmalar Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı temizlik ekipleri tarafından yapılıyor.

BAYRAMA KADAR BİTECEK

Belediye ekipleri Kartepe genelinde vatandaşların yoğun olarak kullandıkları parklar, yollar gibi birçok yerde gereken temizlik çalışmalarını yapıyorlar. Belediye ekipleri Kurban Bayramı öncesinde kabristanlıklarda da temizlik çalışmalarına başladılar. İlçe genelinde yapılan temizlik ve bakım çalışmaları Kurban Bayramı’na kadar tamamlanmış olacak.

EKİPLERİMİZ ÇALIŞIYOR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimizin rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaktadır. Bayrama kadar bütün çalışmalar bitecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑