Güncel

KARTEPE’DE 10 KASIM TÖRENLERİ

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü resmi törenleri Kartepe’de düzenlendi. 09.05 geçe tüm yurtta olduğu gibi Kartepe’de de hayat durdu.

10 Kasım 2022 Saat: 23:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 311 kez okunmuştur

KARTEPE’DE 10 KASIM TÖRENLERİ
KARTEPE’DE 10 KASIM TÖRENLERİ

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle Kartepe Kaymakamlığı ve Kartepe Belediyesi tarafından resmi törenler düzenledi. Kartepe Kent Meydanı’nda düzenlenen resmi törenlerde Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

2 DAKİKA SAYGI DURUŞU

Çelenk konulması ile birlikte saat 09.05 iki dakikalık saygı duruşu ve sonrasında İstiklal Marşı okundu. 10 Kasım Atatürk Günü törenlerine Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Maşukiye Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatih Hindistan yaptı.

ÖĞRENCİLERİN ANMA GÜNÜ

Maşukiye Anadolu Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi Hüseyin Alperen Işık, “Bir Tutkudur Mustafa Kemal” adlı şiiri, Serra Çelebi ve Muhammet Emin Yiğiter, devlet adamlarının Atatürk’le ilgili sözlerini seslendirmeleri sonrasında Tarih Öğretmeni İrfan Taş, “Atatürk’e Ağıt” isimli şiiri okuması sonrasında Mustafa Kemal Atatürk’ün anılarını Hilal Sude Demirayak anlattı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑