Spor

Kartepe Belediyespor gençlerle kazandı..

Kartepe Turnuvasında 2.maçlar dün oynanan müsabakalarla başladı.A Grubuna ait günün ilk maçında Kartepe Belediyespor U-19 kadrosuyla çıktığı maçta Erkan ve Sezgin'in golleriyle Arslanbey Organize Sanayispor’u 2-0 mağlup etti.

12 Ağustos 2018 Saat: 17:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.277 kez okunmuştur

Kartepe Belediyespor gençlerle kazandı..
Kartepe Belediyespor gençlerle kazandı..

Kartepe’nin gençleri umut verdi

Tamamı altyapıdan yetişen ve uzun zaman birlikte forma giyen gençlerin oluşturduğu U-19 kadrosuyla sahaya çıkan Kartepe Belediyespor ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.Puanını altıya yükseltti.Genç oyuncuların gösterdiği performans gelecek adına adına umut verdi. Geçen sezon Süper Amatör’de Kartepe Belediyespor formasıyla tecrübeli Antrenör Hacı Ağdaş’ın forma verdiği gençler bir çok kritik maçlarda başarılı bir şekilde görev alıp tecrübe kazandılar.Takımda oynayan oyuncuların isimlerini önümüzdeki sezonlarda Kocaeli futbolunda sıkça duymak sürpriz olmayacak.

Arslanbey Organize 1.Kümeye hazırlanıyor

Bu sezon 1.Kümede mücadele edecek olan Arslanbey Organize Sanayispor hem teknik ekibi hem oyuncu kadrosunu yenileyerek yeni bir yapılanma ile lige hazırlanıyor.Başarılı Antrenör Sedat Topçu’nun Arslanbey ekibinde daha önce çalışmış olması ve oyuncuları yakından tanıması bir avantaj.Kartepe Belediyespor ile oynadıkları maçta bir çok gol pozisyonundan yararlanamadılar.Takımdaki eksikleri görme ve lige hazırlanma açısından Kartepe Turnuvası hazırlık maçları niteliğinde değerlendiriliyor.

Genç ve başarılı Antrenör Sedat Topçu Kartepe Belediyespor ile oynanan maçta bir çok oyuncuya forma şansı verdi.1.Küme öncesi oyuncuların son durumunu yakından görme fırsatı yakaladı.

Altyapılarda yaptığı başarılı çalışmalarla bir çok oyuncunun futbola kazandırılmasında büyük emeği bulunan tecrübeli Antrenör Selahattin Tanrıkulu genç oyunculardan kurulu bir kadro ile başarılı bir şekilde Kartepe Turnuvasında mücadele ediyor.

A GRUBU

Takım Adı 
O 
   G 
   B 
   M 
   A 
   Y 
    Av 
   P 
 
 
 
1.Uzuntarla Beld.Spor22009186
2.Kartepe Beld.Spor22005056
3.Arslanbey Org.San.Spor100102-20
4.Derbentspor100104-40
5.Maşukiyespor100218-70

2.Maç sonuçları

Arslanbey Org.San.Spor:0 Kartepe Beled.Spor:2

Uzuntarla Beld.Spor:5 Maşukiyespor:1

Derbentspor (bay)

3.Maç programı 5 Ağustos Pazar (Arslanbey stadı)

Derbentspor-Maşukiyespor Saat 18:30

Arslanbey Org.San.Spor-Uzuntarla Beld.Spor Saat 20:30

Kartepe Beled.Spor (bay)

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑