Güncel

KARTEPE BELEDİYESİ YASAKLARDA DA DURMUYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

24 Aralık 2020 Saat: 16:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 577 kez okunmuştur

KARTEPE BELEDİYESİ YASAKLARDA DA DURMUYOR
KARTEPE BELEDİYESİ YASAKLARDA DA DURMUYOR

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam etti. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Serinlik Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde incelerken Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban’dan bilgi aldı.  

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMA

Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından Serinlik Mahallesi Karpuzdere mevkisinde yaklaşık 750 metre uzunluğunda ortalama 5 metre genişliğinde beton yol çalışmaları tamamladı. Yapılan çalışmada 550 metreküp beton 400 adet çesan demir kullanıldı. Ayrıca ekipler İstasyon Mahallesi’nde bulunan Demiryolu Köprüsü’nde ve ilçe genelinde bir çok noktada vatandaşların rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için beton kaldırım yaptılar. 

KOCAMAN ÇALIŞMALARIN BAŞINDA

“Kartepe’mizin çehresini daha konforlu, güvenli ve kaliteli hale getirmek için üst yapı çalışmalarımız ile değiştirmeye devam ediyoruz” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ülke genelinde uygulanan Covid-19 tedbirlerine ilçemizde de taviz verilmeden uygulanmaktadır. Hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetler gecikmesin diye haftasonları, kısıtlama günlerinde de ekiplerimiz görevlerinin başındalar. Bu zor günleri sabırla, tedbirle birlik olarak aşacağız” açıklamasında bulundu. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑