Güncel

KARTEPE 360 TV’Yİ MİSAFİR ETTİ

Kartepe Belediyesi, ulusal tv kanallarından olan 360 TV’nin “Pazardayız” programı sunucusu, yapımcısı ve teknik ekibini misafir ederek, çekimlere ev sahipliği yaptı.

25 Eylül 2018 Saat: 14:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 956 kez okunmuştur

KARTEPE 360 TV’Yİ MİSAFİR ETTİ
KARTEPE 360 TV’Yİ MİSAFİR ETTİ

Kartepe Belediyesi, ulusal tv kanallarından 360 TV ekranlarının sevilen yüzü Lokman Dağ ve ekibini Ataevler Mahallesi’nde kurulan pazarda misafir etti. 360 TV ekranlarında yayımlanan “Pazardayız” programı içeriği uyarınca semt pazarlarını geziyor, pazarın nabzını tutup, esnafla ve halkla sohbet ediyor. Pazarda gezerken bir taraftan da yarışmacılarını seçiyor. Lokman Dağ'dan belli bir bütçe alan yarışmacılar 10 dakika içinde hemen alışveriş yaparak pazar yerinde yemeklerini pişirip pazar esnafına tattırarak değerlendirmeye alıyorlar.

KIYASIYA YARIŞTILAR

Yarışmacılar, hünerlerini gösteriyor ve bu büyük mücadelenin finalinde, pazar esnafının puanlaması sonucu içlerinden birisi ipi göğüsleyip ödülün sahibi oluyor. Pazardayız programında Kartepe halkının üniversitesi olan KAR-MEK Aşçılık Kursu eğitmenlerinden Ayten Saner ve Filiz Hocaoğlu yarışmada hünerlerini gösterdi. Ataevler Mahallesi’nde kurulan pazarda program sunucusu Lokman Dağ, Kartepelilerle sohbet etti. Hazırlanan yemekler Pazar esnafı tarafından tadına bakılarak puan verildi.

KARTEPE’YE HAYRAN KALDIK

Kartepe Belediyesi Basın-Yayın Müdürlüğü nezaretinde gerçekleştirilen çekimler sonrasında konuşan ekranların sevilen yüzü “Pazardayız” programının sunucusu Lokman Dağ “Başta değerli başkanım Sayın Hüseyin Üzülmez ve ekibine nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ederim. Sıcakkanlı, sevecen ve yardımsever Kartepe halkı ve esnafı ile tanışmaktan da çok memnun kaldık. Kartepe’nin çok güzel olduğunu biliyorduk, bir kez daha hayran kaldık. Çekimlerimizde sorunsuz ve verimli bir şekilde sonuçlandı. Kartepe her zaman gelmek isteyeceğimiz güzide bir ilçemiz Kartepe’de yaşayanlar çok şanslı” dedi. Programın montajları tamamlanıp, yayına hazır hale getirildikten kısa bir süre sonra ekranlarda ki yerini alacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑