Güncel

KARFEST2020´DE MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde kış turizminin adresi Kartepe’de birbirinden eğlenceli aktivite ve şovlara sahne olacak KarFest, 18 Ocak Cumartesi günü Sisli Vadi’de yapılacak.

17 Ocak 2020 Saat: 20:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 811 kez okunmuştur

KARFEST2020´DE MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA
KARFEST2020´DE MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY BURADA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ortaklığıyla bu yıl ilk defa yapılacak olan KarFest etkinliği, 18 Ocak Cumartesi günü 14.00-24.00 saatleri arasında Sisli Vadi’de gerçekleşecek. Birçok etkinlik, yarışma ve sahne şovlarının gerçekleştirileceği programda ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici sahne alacak.

EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ

Kış turizminin adresi Kartepe’de birbirinden eğlenceli aktivite ve şovlara sahne olacak KarFest, 18 Ocak Cumartesi günü 14.00-24.00 saatleri arasında Sisli Vadi’de yapılacak. Unutulmaz DJ performansları, lazer ışık gösterileri, canlı müzik, oyunlar, yarışmalar, yerel sanatçılar, sucuk-ekmek partisi, içinizi ısıtacak ikramlar ve pop müziğin sevilen ismi İrem Derici konseri; eşsiz bir doğada; macera, heyecan, özgürlük ve mutluluk KarFest’te sizleri bekliyor.

HER ŞEY ÜCRETSİZ OLACAK

KarFest’te ulaşımdan otoparka, çaydan çorbaya, kızak kaymadan yarışmalara, konserlerden sucuk ekmek ikramlarına kadar baştan sona her şey ücretsiz olacak. Bunun yanı sıra festivalde üşümek de yok. Sürekli tazelenecek odunlarla ve 25 adet varil aracılığıyla festival boyunca etkinlik alanı ısıtılacak. Alana gelen vatandaşlar gün boyunca ‘’Bot Yarışları’’, ‘’Halat Çekme Yarışı’’, ‘’Penguen Koşu’’ ve ‘’Fener Alayı’’ gibi yarışma ve etkinliklere katılırken, ‘’Sincap’’, ‘’Kardan Adam’’ ve ‘’Penguen’’ maskotlar da festival boyunca minik misafirleri eğlendirecek. Ayrıca katılımcıların en güzel anılarını ölümsüzleştireceği fotoğraf çekim alanı da festival alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑