Siyaset

Karaosmanoğlu; Muhalefet adına üzülüyorum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisi toplantısında CHP grubu ile Karaosmanoğlu arasında yaşanan gerginlik sonrasında Karaosmanoğlu açıklama yaptı. Karaosmanoğlu, “ Muhalefet adına üzülüyorum” dedi.

11 Ekim 2018 Saat: 17:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 781 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu; Muhalefet adına üzülüyorum
Karaosmanoğlu; Muhalefet adına üzülüyorum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclisi bugün gerçekleşti. CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir 5 önergeyi sunmak istedi. Karaosmanoğlu’nun ‘yazılı cevap vereceğim’ açıklaması üzerine gerginlik çıktı. Meclisi terk eden CHP grubu sonrasında İbrahim Karaosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

 

MECLİSİN BİR USULÜ VAR

Karaosmanoğlu, “Arkadaşlarımız şartlı olarak geliyorlar. Her şeyin bir usulü vardır. 30 sayfa önerge burada okutulduğu zaman çok uzun sürüyor. Dedim ki, önemli gördüğünüz bir şey varsa burada cevaplandıralım. Zaten yazılı cevap veriyoruz. 100 sayfa önerge hazırlar bir arkadaşımız; bunun bir adabı, bir usulü var. Meclisin bir usulü var. Konuşulsun, tartışalım her şeyi. Burası Kocaeli’nin meclisi. Neden kalkıp gidiyorsun? Otur mücadeleni burada ver. Otur kararlara katıl” dedi.

 

HEPİMİZİN İŞLERİ VAR

Konuşmasını sürdüren Karaosmanoğlu,” TBMM’de bile bu tür zaman israfını engellemek için yeni iç tüzük yapılıyor. Hepimizin işleri var. Buraya iki üç saat ayıralım ama dolu dolu ayıralım. Bana sorunları sor. Şahsen muhalefet adına üzülüyorum. Hem TBMM’de hem de burada olaya sahip, kenti kucaklayan muhalefet meclisine ihtiyaç var” açıklamasında bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑