Siyaset

KARAMOLLAOĞLU; BİR DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün Milli İrade Meydanı'nda halka buluştu. Saadet Parti'liler, genel başkanlarını coşkuyla karşıladı...

23 Mart 2019 Saat: 23:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 730 kez okunmuştur

KARAMOLLAOĞLU; BİR DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR
KARAMOLLAOĞLU; BİR DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR

Alanda Saadet Partisi ve Türk Bayrağı dağıtıldı. Saadet Partili gençler, gece geç saatlerde başladığı alan süslemesine öğle saatlerine kadar devam etti. Saadet Partililer, alan süslemesinde de sade davrandı. Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, miting alanına 40 bin kişi geldiğini söyledi. Emniyet kayıtlarına göre miting alanına 5-6 bin kişi girdi.  i. 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 

Her mitingde olduğu gibi Saadet mitinginde de Milli İrade Meydanı'nın çevresi polis barikatlarıyla çevrelendi. Alana iki arama noktası konuldu. Alana giren vatandaşlar, polis aramasının ardından içeriye alındı. Önceki iki mitinge göre güvenlik önlemlerinin daha az olduğu görüldü.

CHP'LİLER SAADET'E DESTEĞE GELDİ...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Kocaelililer'den destek istemek için geldiği mitinge Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, İl Başkanı Nurettin Çelik, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Milletvekili Haydar Akar, Saadet Partisi İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, parti teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı. Program belediye başkan adaylarının selamlama konuşmaları ile başladı. 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU SERT KONUŞTU 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Biz bir seçime gidiyoruz. Savaşa gitmiyoruz. Bu seçimde biz diyoruz ki hükümetlet değişmeyecek. Eğer bu seçimlerde yerel seçim olmasına rağmen kullanılan oylar uyarı olmazsa akıllanmayacaklar. Bu seçimler, iktidara ayağını denk al deme seçimidir. İktidara sarı kart gösterin.

BİZDE HIRSIZ BARINMAZ

Listelerimizi oturduk başkanlarımızla yaptık. Çıkıyor utanmadan iftira atıyor. Utanın. Biz cepsiz ceketle sahaya çıktık. Bunun anlamı biz ne yeriz ne de yediririz. Biz böyle yola çıktık. Kocaeli'de Belediye Başkan adaylarımız, halkın sevdiği isimler. Kendi Hırsızlarına sahip çıkacaklarını söylüyorlar. Bizim içimizde hırsız barınmaz.

BİR DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR

Artık bir madde metal yorgunluğuna uğramışsa eski haline dönmez. İnsanlar da öyledir. Bu arkadaşlarımız yoruldu, ülkeyi kalkındıramıyor. Bundan dolayı bir değişikliğe ihtiyaç var. En azından ilk kademede mali seçimlerde... 

YOLSUZLUK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR 

Belediyelerde yolsuzluk almış başını gidiyor. Düzeltmek için de çaba yok. Bizi en çok üzen de bu. Bugün memleketimizde hakikaten adalet genel manada rafa kalktı. 15 Temmuz hadisesinin meydana gelmesine senin yanlış tavırların sebep oldu, önce bunu kabul et. Hiçbir itirazı kulak kabartmadın. ‘Bu ayrılık bitsin’ diyen sendin. 15 Temmuz’da bunu kendinize mal edip başka hiçkimse yokmuş gibi davranamazsınız.

KORKU İMPARATORLUĞU VAR 

Ülke olarak korku imparatorluğu içine düştük. Söyleyeceğim söz, takınacağım tavır bana ve yakınlarıma zarar verir mi endişesi içerisinde vatandaşlarımız. Buna bir son verme zamanı geldi, gelecek. Biz bu seçimlerde tavrımızı sandıklarda koyacağız. Referandumda, başkanlık seçiminde bu ülke güllük gülistanlık olacak dediniz, neden yapamadınız? Bana ağzının payını ver diyorlar. Ben onların seviyesine nasıl ineyim?

ZAFER BİZİM OLACAK 

Biz bu yola neden cepsiz ceketle çıktık? Biz belediyelere geldiğimizde ne yer ne de yediririz demek için giydik. Belediye başkanlarımızın kendi ilçelerinde ümit ediyoruz sevilen insanlar olacaktır. Güveniyoruz onlara. Zafer bizim olacak" 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑