Siyaset

Karakadılar; "Taksici, servisçi ve otobüsçü esnafımız altın çağını yaşayacak”

S.S. 98 Nolu Arslanbey Otobüsçüleri Ve Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Millet İttifakı Kartepe Belediye Başkanı Cumhur Karakadılar "Otobücçünün halinden en iyi ben anlarım bir otobücçü esnafı olarak.

29 Mart 2019 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 950 kez okunmuştur

Karakadılar; Taksici, servisçi ve otobüsçü esnafımız altın çağını yaşayacak”
Karakadılar; "Taksici, servisçi ve otobüsçü esnafımız altın çağını yaşayacak”

Bugün meslektaşlarımın beni ağırlaması oldukça duygulandırdı ve onurlandırdı" dedi

Seçime son iki gün kala aralıksız çalışmalarına devam eden Millet İttifakı Adayı Cumhur Karakadılar ve meclis üyeleri S.S. 98 Nolu Arslanbey Otobüsçüleri Ve Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Kolay ve yönetimini ziyaret etti.

“KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Belediye başkanlığı makamına oturduktan sonra her alanda yaşanan sorunları ilgili meslek grupları ile istişare ederek gidermeye çalışacaklarını ifade eden Karakadılar, “Şoförlerimizin de desteğiyle hem şoför arkadaşlarımızın sıkıntılarının hem de Kartepe'nin trafik sorununun çözümü için çalışmalar yapacağız. Öncelikli çalışmamız şehri için trafik sorunun modernizasyonu olacak. Servisçilerle oturup konuşuruz, dolmuşçularla oturup konuşuruz, taksicilerle oturup konuşuruz ve mutlaka herkesi memnun edecek bir orta yol mutlaka bulacağız. Eğer sürücülerimiz günlük yaşamların büyük bir bölümünü ailelerinin yanında değil de direksiyon başında emek harcayarak geçiriyorlarsa mutlaka emeklerinin hakkını almaları gerekiyor. Hakkını almaları için de birlikte istişare yapılması gerekiyor. Biz belediye olarak bunun takipçisiyiz. Ben yaptım, ben dayattım mantığı yerine toplumun bütün kesimlerini içerisine alan ortak platformda sorunları çözüme kavuşturacağız. Çok alternatif seçenekler var. Ortak akıl çerçevesinde alternatifleri değerlendirerek çözümü önerilerini ortaya koyacağız” dedi.

KARTEPE'DE DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

Ziyarette konuşan Karakadılar; "Bir otobücçü esnafı olarak, otobüsçünün halinden en iyi ben anlarım.Tek başına alınan kararların bu millete verdiği zararlarını hep beraber görüyoruz.  Otobüsçü esnafımız az nüfus varken para kazanıyordu, Şimdi nüfus çoğaldı ama zarar ediyor.O zaman burada çözülmesi gereken bir problem var demektir. Esnaf zarar ederse, vatandaş da güzel hizmet alamaz.Tek tek bunları söylemeye gerek yok. İnşallah her şeyi size danışarak yapacağız. Bundan sonra hep içinizde olan, korumasız gezen bir belediye başkanı göreceksiniz. Reklama değil de, fakire fukaraya para veren bir belediye yönetimi göreceksiniz. Kartepe'de değişimin zamanı geldi. İnşallah bu değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Taksici, servisçi ve otobüsçü esnafımız altın çağını yaşayacaklar.”

S.S. 98 Nolu Arslanbey Otobüsçüleri Ve Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Kolay'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karakadılar'a başarılar diledi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑